سئو و بهینه سازی وبسابت seo

سئو و بهینه سازی وب سایت بصورت حرفه ای - آموزش سئو سایت seo

سئو و بهینه سازی وبسابت seo

سئو و بهینه سازی وب سایت بصورت حرفه ای - آموزش سئو سایت seo

سئو و بهینه سازی وبسابت seo

سئو و بهینه سازی وب سایت و آموزش سئو - مقالات سئو - سئو ترفند سئو

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

جستجوی کلمه کلیدی کاری وحشتناک به نظر می‌رسد. اصلا چرا باید جستجوی کلمه کلیدی را انجام دهید؟ مگر نباید قواعد طبیعی بازاریابی به ما کلمه‌های کلیدی مناسب و مرتبط را نشان دهند؟ باید از طریق جستجوی موثر کلمه کلیدی، عبارات کلیدی باکیفیت و مناسب را انتخاب کنید. در غیر این صورت، عملیات بازاریابی جستجو (Search marketing) شما (هم بازاریابی پولی و هم بازاریابی ارگانیک) کاملا به مشکل خواهد خورد.

Search and target keyword 3 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

Search and target keyword

اگر کسی کلمه‌های کلیدی انتخابی شما را جستجو نمی‌کند، مطمئن باشید کلمه‎های کلیدی به هیچ درد شما نخواهند خورد. حجم جستجو (Search volume) به تمایلات کاربران ارتباط دارد و اگر کاربران به عبارات کلیدی شما تمایلی نداشته باشند، مشتری‌های راغب (Lead) نیز نمی‌توانند تبلیغات شما را ببینند، لینک وبسایت شما را در لیست نتایج جستجوی ارگانیک پیدا ، وبسایت شما را بازدید و به مشتری بالفعل تبدیل شوند.از طرفی دیگر، اگر کلمه‌های کلیدی که می‌خواهید برای آن‌ها رنک بالا گرفته و به رقابت بپردازید بیش از اندازه محبوب باشند، احتمالا به سختی بسیار زیاد می‌توانید در صفحه نتایج جستجو ظاهر شوید و یا باید برای کلیک‌های تبلیغاتی، هزینه بسیار بالایی بپردازید.

طبق اظهارات شرکت Parse.ly، دقیقا یک سوم از ترافیک ارجاعی (referral traffic) اینترنت متعلق به جستجوی گوگل است:

به نظر شما افراد چطور از جستجوی گوگل برای پیدا کردن محتوا و صفحات فرود (landing page) استفاده می‌کنند؟ با استفاده از کلمه‌های کلیدی.

کلمه‌های کلیدی در واقع آجرهای کسب و کار شما هستند.

در آموزش امروز، شما اصول اولیه جستجوی کلمه کلیدی را فرا می‌گیرید. به شما علت اهمیت جستجوی کلمه کلیدی و نحوه انجام صحیح آن را می‌آموزید و در ادامه برخی پیشنهادات، نکات و فرآیندها را جهت ساده و موثرتر شدن جستجوی کلمه کلیدی مرور خواهیم کرد تا بتوانید ترافیک هرچه بیشتری در سایت خود داشته باشید.

 درباره جستجوی کلمه کلیدی

جستجوی کلمه کلیدی به پروسه پیدا کردن کلمه‌هایی گفته می شود که مردم برای جستجوی اطلاعات مربوط به موضوع خاصی آن را در موتور جستجو تایپ می‌کنند. در این پروسه باید راجع به میزان جستجوی این کلمات هم اطلاعاتی به دست آورد. جستجوی کلمه کلیدی بهترین روش برای پیدا کردن کلمه‌های کلیدی جدید و مرتبط به منظور افزایش درآمد و هدفمند کردن فعالیت‌های بازاریابی جستجوی ارگانیک است.

جستجوی کلمه کلیدی را می‌توان با استفاده از ابزارهای مختلفی انجام داد که در ادامه برخی از آن‌ها را معرفی می‌کنم، اما هدف اصلی پیدا کردن کلمه‌های جستجوی مناسبی است که در راستای محتوا و محصولات یا خدمات شما هستند و همچنین به میزان بالا جستجو شده و در بین کاربران محبوب هستند.

برای جستجوی کلمه کلیدی و اولویت بندی برای هدف‌گذاری کلمه‌های کلیدی، می توان از معیارهای دیگری به غیر از حجم جستجو نیز استفاده کرد. این معیارهای دیگر شامل هزینه هر کلیک سطح رقابت و اعتبار سایت خود شما هستند.

چرا جستجوی کلمه کلیدی ؟

گوگل در حال حاضر، سالیانه ۲ تریلیون و روزانه ۵٫۵ میلیارد کلمه جستجو شده را پردازش می‌کند. این میزان کلمه کلیدی واقعا زیاد است!

حالا بیش از هر زمان دیگر، اقتصاد ما به اینترنت وابسته است. کسب و کارهایی که در دنیای آنلاین فعالیت ندارند موفق نمی‌شوند و جستجوی کلمه کلیدی دقیقا همان نقطه‌ای است که باید از آنجا کار خود را آغاز کرده و در مرحله اول مسیر مشتری خود را درک کنید.

جستجوی کلمه کلیدی از سه جهت برای بازاریاب‌های دیجیتالی اهمیت فراوان دارد:

  1. برای سئو

اولین و واضح‌ترین دلیلی که به جستجوی کلمه کلیدی احتیاج داریم، بهینه‌سازی وبسایت برای جستجوی ارگانیک است. بهینه سازی وبسایت ها برای موتورهای جستجو (SEO) به ربات های گوگل کمک می‌کند در وبسایت‌های ما خزیده (Crawl) وآنها را در صفحه نتایج جستجو (SERP) رنک یا رتبه بندی کنند. یکی از ساده‌ترین روش‌هایی که موتورهای جستجو با استفاده از آن می توانند تصمیم بگیرند چه صفحاتی را رنک کنند، خزش کلمه‌های کلیدی است. چرا که این کلمه‌های کلیدی نشان دهنده ارتباط میان کلمه جستجو شده به وسیله کاربر و محتوای موجود در وبسایت شماست.

با وجود اینکه گوگل مدام در حال تغییر الگوریتم‌های خود است، کلمه‌های کلیدی احتمالا هیچوقت اهمیت خود را از دست نخواهند داد.

  1. برای بهبود استراتژی سئو شما

همه ما می دانیم که سئو و محتوا همیشه دست در دست هم و همراه هم حرکت می‌کنند. سئوی قوی، بدون آن که محتوای قوی در وبسایت خود داشته باشید، بی معنا است. نویسنده وبسایت  Search Engine Land، نیت دیم (Nate Dame) می‌گوید:”استراتژی‌های موثر محتوا، با جستجوی کلمات کلیدی آغاز می‌شوند. جستجوی کلمه کلیدی مدرن، به شما دیدگاه بسیار خوبی از نیازها و خواسته‌های مخاطبان می‌دهند.”

هر محتوایی که در سایت شما وجود دارد، خواه یک پست وبلاگی ۳۰۰ کلمه‌ای و خواه یک مطلب آموزشی ۵۰۰۰ لغتی، باید بر روی کلمه‌های کلیدی متمرکز باشد که حجم جستجوی بالایی داشته که رقابت بر سر آن‌ها زیاد است.

  1. برای فعالیت‌های تبلیغات پولی

بازاریاب‌ها اغلب فکر می‌کنند جستجوی کلمه کلیدی فقط برای سئو و محتوا لازم است، در حالی که تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی پولی شما باید با محوریت کلمه کلیدی صورت پذیرد. این فعالیت‌های تبلیغاتی می‌تواند تبلیغات جستجوی پولی باشد، تبلیغات نمایشی باشد و یا بازاریابی (Remarketing) و تبلیغات در شبکه های اجتماعی باشد. تمامی این استراتژی‌ها باید بر روی کلمه‌های کلیدی مناسب متمرکز باشند.

برای مثال، با پولی که شما بر روی کلمه‌های کلیدی خاصی سرمایه‌گذاری می‌کنید، کلمه‌های کلیدی، گروه‌های تبلیغاتی شما را شکل می‌دهند و گروه‌های تبلیغاتی، کل فعالیت تبلیغاتی شما را به وجود می‌آورند. اگر این کلمه‌های کلیدی حجم جستجوی کمی داشته باشند، تبلیغات شما اثر کم و حتی بی اثر خواهد بود. همچنین، اگر کلمه‌های کلیدی شما با مخاطب موردنظرتان انطباق نداشته باشد، افراد اشتباه بر روی تبلیغات شما کلیک کرده و بودجه شما هدر می رود.

خلاصه اینکه جستجوی کلمه کلیدی، رمز موفقیت تمامی فعالیت های بازاریابی جستجو است.

اهمیت کلمه کلیدی

قبل از آن که به چگونگی انجام جستجوی کلمه کلیدی بپردازیم، باید به اهمیت کلمه کلیدی اشاره کنیم. مدیریت تولید محتوا سایت WordStream، الیزا گابرت (Elisa Gabbert) اخیرا پست کاملی درباره بازاریابی منظور مشتری (intent marketing) نوشته است و آن را “هر نوع بازاریابی که هدف آن رساندن کاربر به منظور خود، یعنی هر موضوعی در حال حاضر کاربر می خواهد یا به آن نیاز دارد، تعریف می‌کند.

احتمالا حالا اهمیت جستجوی کلمه کلیدی را درک می‌کنید. اگر قادر به درک منظور واقعی کلمه‌های کلیدی خود نباشید یا اگر کلمه‌های کلیدی انتخابی شما منظوری متفاوت از اهداف کسب و کار شما داشته باشند، قطعا به درد شما نخواهند خورد.

بیایید جستجوی پولی (Paid search) را مثال بزنیم. کلمه‌های کلیدی “کیک عروسی” یا “ایده برای کیک عروسی”، منظوری بسیار متفاوت از “خرید کیک عروسی در بوستون” یا حتی “فروشگاه‌های کیک عروسی نزدیک من” دارند. منظور دو کلمه کلیدی آخر، بسیار تجاری تر از بقیه است و کسی که آنها را جستجو می کند می خواهد فروشگاهی پیدا کند که از آن کیک خریداری کند. افرادی که چنین کلمه‌های کلیدی را جستجو می‌کنند همچنین به انتهای قیف بازاریابی، یعنی خرید، نزدیک هستند. بنابراین، انتخاب کلمه‌های کلیدی تجاری به همراه استفاده از تبلیغات فروشگاهی (Shopping ads) باعث می‌شود صفحات فرود بهینه شده برای تبدیل مشتری بالقوه به مشتری بالفعل و هرگونه محتوای دیگری که خرید را برای کاربر ساده‌تر کند.

برای کلمه‌های کلیدی که کاربران در بخش‌های بالاتر از قیف بازاریابی جستجو می‌کنند و کمتر تجاری هستند، بهتر است از یک پست وبلاگی پر از ایده های کیک عروسی یا تصاویر گرفته شده از پینترست استفاده کرد.

توانایی درک واقعی منظور مشتری بالقوه، برای موفقیت در جستجوی کلمه کلیدی و به طور کلی بازاریابی جستجو ضروری است.

جستجوی کلمه کلیدی را از کجا شروع کنیم؟

حالا که اهمیت جستجوی کلمات کلیدی را درک کردید، از کجا باید کار خود را آغاز کنید؟ می توانید با این دو گام ساده، شروع بسیار خوبی داشته باشید!

  1. برای تهیه لیست بزرگی از موضوعات مرتبط با کسب و کار خود، جلسه بارش فکری برگزار کنید.

به موضوعات و زیرمجموعه‌های مختلف و مرتبط به کسب و کار خود و به تمامی موضوعات مرتبط فکر کنید و خود را ابتدای راه زیاد محدود نکنید.

برای مثال، اگر نانوا هستید می‌توانید به انواع مختلف محصولاتی که می فروشید مانند کیک، کویچ، کیک فنجانی، براونی، کوکی و غیره فکر کنید. می‌توانید از Google document یا صفحه گسترده اکسل استفاده کرده و هرکدام از این موضوعات اصلی که پیدا کرده اید را در آن وارد کنید.

  1. برای پیدا کردن کلمه‌های کلیدی خاص در هر موضوع، از ابزار مناسب برای این کار استفاده کنید.

بسیارخب، قسمت جالب ماجرا اینجاست! شما باید خود را به جای مشتری بگذارید، و بپرسید چطور کسب و کار خود مورد نظر را پیدا می‌کردید. اگر شما بازاریابی هستید که زیاد برخورد چهره به چهره با مشتریان خود ندارید، می‌توانید با تیم فروش خود صحبت کرده و ببینید مشتریان بالقوه جدید شما معمولا چه نوع ادبیاتی به کار می‌برند.

می توانید کار خود را با یک بارش فکری ساده آغاز کنید. بیایید به مثال نانوایی خود بازگشته و بر روی دسته‌بندی “کیک” تمرکز کنیم. از آنجا که شما برای مناسبت‌های خاص کیک درست می‌کنید، احتمالا کلمه‌های کلیدی مانند “کیک های عروسی”، “کیک عروسی مقرون به صرفه”، “کیک عروسی شیک”، “کیک عروسی تابستانه” و غیره را خواهید نوشت. بعد احتمالا بر روی مناسبت‌هایی تمرکز خواهید کرد که برای آن‌ها کیک می فروشید. مانند تولد یا سالگرد. سپس به خاطر می‌آورید که افراد معمولا طعم‌های مختلفی مانند “رد ولوت” و “کیک دو رنگ” را جستجو می‌کنند. و البته مکان هم اهمیت دارد! شما باید کلمه کلیدی “نزدیک من” را به انتهای این جستجوها اضافه کنید. مانند “کیک تولد به صرفه نزدیک من.”

آیا باید همین جا کار خود را متوقف کنید؟ خیر! چون اگر فقط بخواهید با فکر خود جلو بروید، ضرر خواهید کرد. در این صورت احتمال این که کلمه‌های کلیدی مناسب را انتخاب نکنید اما احتمال انتخاب کلماتی که فکر می‌کنید با استفاده از آن‌ها ترافیک خوبی به سایت شما می‌آید اما در عمل ببینید این کلمه های انتخابی حجم جستجوی بسیار پایینی دارند زیاد است. شما باید از ابزارهای جستجوی کلمه کلیدی استفاده کنید تا اطمینان داشته باشید در محتوا و فعالیت های بازاریابی جستجوی خود از کلمه های کلیدی مناسب استفاده می‌کنید.

هرکدام از موضوعات اصلی (مانند “کیک”، “کوکی” و غیره) را در ابزار جستجوی کلمه کلیدی تایپ کنید تا لیستی از این کلمات مرتبط، حجم جستجوی مربوط به هرکدام و داده های دیگر را مشاهده کنید. شما همچنین می‌توانید هر کلمه کلیدی خاصی که در زمان بارش فکری به ذهنتان رسیده است را نیز تایپ کنید تا حجم جستجوی آن را مشاهده کنید.

به خاطر داشته باشید، اگر کلمه‌های کلیدی شما خیلی دور از ذهن و یا خاص باشند، ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی به شما می‌گویند ارزش ندارد وقت خود را برای این کلمه‌های کلیدی صرف کنید. از طرف دیگر، ممکن است کلمه‌های کلیدی شما بیش از حد گسترده باشند و به همین دلیل هم حجم جستجوی بالایی داشته و رقابت بر سرشان زیاد باشد. اگر شما یک نانوایی کوچک هستید، قطعا به رقابت با یک شرکت جهانی تولید کوکی فکر نمی‌کنید. کلمه‌های کلیدی انتخابی شما باید بیشتر مربوط به مکانی باشد که در آن قرار دارید.

ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی به شما کمک می‌کنند بفهمید کدام کلمه‌های کلیدی ارزش فعالیت دارند.

به راستی برای جستجوی کلمه کلیدی باید از چه ابزاری استفاده کرد؟ هزاران ابزار، رایگان یا پولی، وجود دارند که می‌توانند به شما برای موفقیت هرچه بیشتر در جستجوی کلمه کلیدی کمک کنند. اینجا، پنج ابزار مورد علاقه ما برای جستجوی کلمه کلیدی معرفی شده است.

۱٫ابزار رایگان جستجوی کلمه کلیدی WordStream

ابزار جستجوی کلمات کلیدی جدید و پیشرفته WordStream نه تنها ایده کلمه‌های کلیدی جدید و حجم جستجوی آن‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد، بلکه به شما امکان فیلتر کردن آن‌ها با توجه به صنعت و کشور را می‌دهد تا بتوانید کلمات کلیدی هدفمندتری را پیدا کنید.


ویژگی دیگر این ابزار این است که اگر شما حساب Google Ads (یا همان Google Adwords) خود را به آن متصل کنید، می توانید داده های شخصی سازی شده مربوط به رقابت (Competition) و CPC را بر اساس معیارهای کسب و کار خود به دست آورید. همچنین اگر به ستون Opportunity Score نگاه کنید، می توانید ببینید بهتر است با چه کلمه کلیدی کار خود را آغاز کنید. هرچه عدد Opportunity Score برای یک کلمه کلیدی بیشتر باشد، این کلمه کلیدی حجم جستجوی بیشتری دارد اما رقابت بر سر آن‌ها کمتر است. بنابراین بهتر است اول این کلمه‌های کلیدی را انتخاب کنید تا بهترین و سریعترین نتایج را به دست آورید!

بعد از مشاهده نتایج، می توانید لیست کامل کلمه های کلیدی و داده های مربوط به آن‌ها را به صورت رایگان برای خودتان ایمیل کنید.

  1. Google’s Keyword Planner

اگر حساب Google Ads داشته باشید، به ابزار رایگان Google’s Keyword Planner دسترسی خواهید داشت. برای استفاده از این ابزار، به حساب Google Ads خود وارد شده و در سمت راست صفحه بر روی نوار “Tools” کلیک کنید.

Keyword Planner کاربردهای متفاوتی در جستجوی کلمه کلیدی دارد. شما با استفاده از این ابزار می توانید:

  • یک موضوع کلی را وارد کنید تا ایده هایی درباره کلمه‌های کلیدی خاص مربوط به آن دریافت کنید
  • لیست کلمه‌های کلیدی موجود خود را وارد کنید و داده های مربوط به حجم جستجو، افت و خیزهای فصلی و غیره را مشاهده کنید
  • URL وبسایتی (متعلق به خود یا دیگران) را وارد کنید و ببینید این وبسایت بر روی چه کلمه‌های کلیدی متمرکز بوده و رنک می‌گیرد.

Search and target keyword 6 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

 

۳٫Moz’s Keyword Explorer

اگر می‌خواهید کمی حرفه‌ای‌تر به جستجوی کلمه کلیدی بپردازید، به شما پیشنهاد می‌کنم سری به ابزار Moz’s Keyword Explorer بزنید. می‌توانید از طریق این لینک، ورژن رایگان آن را مشاهده کنید و یا دوره کوتاهی به صورت رایگان از ورژن پولی آن استفاده کنید و ببینید آیا ارزش خرید دارد یا خیر.

Search and target keyword 1 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

  1. SEMrush

SEMrush هم ابزار عالی دیگری است که به شما اجازه می دهد به صورت گسترده، جستجوی کلمه کلیدی را با ورژن پولی یا رایگان انجام دهید. ورژن رایگان این ابزار هنوز اطلاعات بسیار کاربردی، از حجم جستجوی ارگانیک و CPC گرفته تا اطلاعات مربوط به میزان رقابت و لیستی از نتایج جستجوی ارگانیک برای هر کلمه کلیدی را در اختیار کاربر قرار می دهد.

برای آنکه تحلیل عمیق تری با ۱۰۰۰ نتیجه در هر گزارش دریافت کنید، می‌توانید این ابزار را به ورژن پولی ارتقاء دهید. البته بسته به هدفی که دنبال می کنید، ورژن رایگان این ابزار ممکن است برای انجام کارهای شما کافی و مناسب باشد.

Search and target keyword 2 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

  1. گوگل!

خود گوگل یکی از ابزارهای جستجوی کلمه کلیدی است که دست کم گرفته می‌شود. شما می‌توانید یک کلمه کلیدی را در گوگل تایپ کنید تا پیشنهادات (Suggestion) گوگل را مشاهده نمایید. برای مثال، می‌توانید “کیک عروسی” را در گوگل تایپ کرده و کلمه‌های کلیدی که ظاهر می شوند را مشاهده کنید.

Search and target keyword 5 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

“تاپرهای کیک عروسی” و “ایده های کیک عروسی”، کلمه‌های کلیدی هستند که نه تنها ارزش سرمایه گذاری دارند، بلکه می‌توان محتوایی اضافه بر محتوای اصلی برایشان تولید نمود. برای مثال، پست وبلاگی با کلمه کلیدی “ایده های کیک عروسی” یا یک جدول مقایسه‌ای برای “قیمت های کیک عروسی”.

در زمان انتخاب کلمه کلیدی، می توانید از گوگل استفاده کنید و ببینید در حال حاضر وبسایت ها با چه کلمه کلیدی رنک بالا گرفته اند. در واقع می توانید شدت و سطح رقابت را مشاهده کنید. از خودتان سوالاتی بپرسید. مثلا:

  • آیا SERP این کلمه کلیدی تجاری است؟ مثلا آیا تبلیغات زیاد به چشم می خورد؟ آیا بهتر است به جای تلاش برای رنک گرفتن به صورت ارگانیک، از تبلیغات (Google Ads) استفاده کنیم؟
  • آیا سایت‌هایی که بالاترین رنک را دارند، بسیار بزرگتر از شما هستند؟ (رقابت با امثالNew York Times و Buzzfeed دشوار است.)
  • آیا نتایج فعلی، با منظور کلمه کلیدی مطابقت دارند؟ اگر نه، می‌توانید با ارائه پاسخ بهتر به سوالی که با جستجوی کلمه کلیدی پرسیده می شود، شانس خود را امتحان کرده و رقبا را کنار بزنید!

شما همچنین می‌توانید در بخش‌های دیگر صفحه SERP مانند کادر “جستجوهای مربوط به” و “People also ask” به دنبال کلمه کلیدی باشید. استفاده از کلمه های کلیدی مرتبط در محتوا، می تواند به شما کمک کند بهتر به سوال جستجو کننده پاسخ دهید و در نتیجه رنک بهتری بگیرید!

توضیحاتی درباره جستجوی کلمه کلیدی رقابتی

وقتی جستجوی کلمه کلیدی انجام می‌دهید، رقبا را فراموش نکنید! وقتی کلمه‌های کلیدی مورد نظر خود را از طریق جستجوی کلمه کلیدی پیدا می کنید، نباید رقابت را از یاد ببرید.

برای مثال، وقتی یک کلمه کلیدی حجم جستجوی بسیار بالایی دارد، می توان فهمید که رقابت بر سر آن زیاد است. اما چطور می توانید بفهمید رقبایتان برای چنین کلمه های کلیدی رنک گرفته اند؟ خب، همانطور که اشاره شد، یکی از ساده ترین راه های فهم این مسئله، استفاده از گوگل است! کافی است کلمه های کلیدی که می خواهید انتخاب کنید را در گوگل جستجو کنید و ببینید در حال حاضر چه وبسایت هایی برای این کلمه های کلیدی رنک گرفته است.

اما آن دسته از رقبایی که از جستجوی پولی بهره می گیرند چطور؟ می توانید گزارش بینش‌های مقایسه‌ای (Auction Insights) که سرویس Google Ads ارائه می‌دهد مشاهده کنید و ببینید رقبای اصلی شما در قیاس با شما چگونه عملکردی دارند (از لحاظ تعداد ایمپرشن، متوسط موقعیت در صفحه نتایج جستجو و غیره).

وقتی رقبای خود را شناختید، می‌توانید از ابزاری مانند WordStreams Keyword Tool یا SEMRush استفاده کنید و ببینید این وبسایت ها برای چه کلمه‌های کلیدی رنک گرفته‌اند. این بار کافی است به جای موضوع یا کلمه کلیدی، URL وبسایت را به این ابزارها بدهید.

برای آن که گوی سبقت را از رقبای خود در جستجوی پولی بگیرید، به این فکر کنید که چطور می‌توانید جذابیت بیشتری داشته باشید. برای مثال، می‌توانید به تبلیغ خود افزونه (extension) اضافه کنید یا متن تبلیغاتی خود را احساسی‌تر و جذاب‌تر بنویسید و به این ترتیب جستجوکننده‌ها را ترغیب کنید از میان تمامی فروشگاه‌هایی که کیک های نه چندان خوشمزه می‌فروشند، کیک عروسی خود را از فروشگاه شما سفارش دهند!

تعدادی از ابزارهایی که بالاتر معرفی شدند، تحلیل‌هایی در رابطه با کلمه‌های کلیدی که رقبای شما برای آنها رنک گرفته‌اند ارائه می‌کنند، بنابراین وقتی جستجوی کلمه کلیدی انجام می‌دهید، از این دیدگاه هایی که به شما داده می‌شود بهره ببرید.

جستجوی کلمه‌های کلیدی سوالی

یکی از بهترین روش ها برای اعتمادسازی و افزایش محبوبیت برند، این است که به سوالات مشتریان احتمالی خود پاسخ های محشر بدهید.

انتخاب سوالات کاربران به عنوان کلمه کلیدی، به شما اجازه می‌دهد دقیقا سر وقت مشکلات مشتریان خود رفته و آن‌ها را به سمت کشف و ارتباط با محتوای خود هل دهید. کلمه های کلیدی سوالی در نتایج جستجوی ارگانیک کمک شایانی به شما می‌کنند. اگر به سوالات پیچیده کاربران خود، پاسخ های جامع و کاملی بدهید، اعتبار خود را به طرز چشمگیری افزایش داده و می توانید رنک بالاتری در صفحه SERP داشته باشید.

اما چطور می‌توانید این سوالات را پیدا کنید؟ افرادی که شما را جستجو می‌کنند چه سوالاتی دارند؟ اگر بتوانید این موضوع را متوجه شوید، لیست بلند بالایی از کلمه‌های کلیدی پرمعنی و عمیق خواهید داشت که می‌توانید از آن‌ها در سئو، جستجوی پولی و استراتژی محتوای خود استفاده کنید.

Search and target keyword 4 - جست و جو و هدف گذاری کلمه کلیدی

اگر نتیجه چندانی از بارش فکری نمی‌گیرید، ابزارهای جستجوی کلمه کلیدی بسیار خوبی مانند Answer the Public هستند که به شما برای انجام این کار کمک می‌کنند. این ابزار با صفحه هوم پیج بسیار عجیبی که دارد این‌گونه عمل می‌کند: کلمه کلیدی خود را در آن تایپ می‌کنید و بعد تصویر زیبایی که برای شما نمایش داده می‌شود را مشاهده می‌کنید. در این تصویر خواهید دید عبارات کلیدی سوالی دسته بندی شده‌اند (با کلماتی مانند کجا، کدام، چه کسی، چگونه، چطور و غیره.)

اگر هدف من فروش کیک عروسی باشد، می توانم سوالات هدفمندی را مانند “چه کسی کیک عروسی می فروشد” یا “از کجا باید کیک عروسی خریداری کرد” انتخاب کنم. البته در این لیست می توانید سوالات عمیق تری هم پیدا کنید که افرادی می پرسند که در بازار کیک پزی هستند. مانند “برای ۲۰۰ نفر، اندازه کیک باید چقدر باشد.”

گام بعدی می تواند استفاده از یک ابزار جستجوی کلمه کلیدی باشد تا به این ترتیب داده‌های مربوط به حجم جستجوی این سوالات و معیارهای دیگری که نشان می‌دهند این کلمه های کلیدی ارزش سرمایه‌گذاری دارند را پیدا کنید. یکی از این استراتژی ها می‌تواند این باشد که در یک مطلب جامع، از تمامی این کلمه های کلیدی استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که این ابزار در زبان فارسی به خوبی عمل نمی‌کند.

جستجوی کلمه کلیدی برای تبلیغات کلیکی

بیایید به برخی از ملاحظات خاصی بپردازیم که برای جستجوی کلمه کلیدی برای تبلیغات کلیدی یا بازاریابی جستجوی پولی وجود دارند. جستجوی کلمه کلیدی برای جستجوی پولی می‌تواند کمی دلهره آور باشد، چرا که پای بودجه شما درمیان است. برای آن که بودجه خود را با دقت صرف کنید و ROI کلمه های کلیدی که برایشان سرمایه گذاری می کنید را مشاهده کنید، باید در زمان جستجوی کلمه کلیدی برای فعالیت‌های پولی خود، این چهار نکته را به خاطر داشته باشید.

  1. درباره هزینه‌های مربوط به هر کلمه کلیدی تحقیق کنید

تمامی ابزارهای جستجوی کلمه کلیدی که در این پست از آن‌ها یاد کردیم، اطلاعاتی درباره CPC (هزینه هر کلیک) هر کلمه در اختیار شما قرار می‌دهند. اگر درباره هزینه ها اطلاعات داشته باشید، می توانید بفهمید بودجه مناسبی برای کلماتی که انتخاب می کنید دارید یا خیر.

باید مطمئن باشید بودجه کافی برای رنک شدن در ۳-۰ رتبه اول گوگل دارید. لازم نیست برای هر کلیک، رقم‌های بالا پرداخت کنید. وقتی کلمه‌های کلیدی را جستجو می کنید و می‌خواهید آن‌ها را برای گروه‌های تبلیغاتی خود انتخاب کنید، به این ضوابط توجه کنید.

  1. حتما جستجوی عبارات کلیدی منفی را انجام دهید

برای تبلیغات کلیکی، جستجوی کلمه کلیدی منفی به اندازه جستجوی کلمه کلیدی معمولی اهمیت دارد، چرا که اگر کلمات نامربوط را کنار نگذارید، ممکن است پول خود را برای کلیک افراد نامربوط صرف کنید. شگفت زده خواهید شد اگر به شما بگویم چه میزان پول را می توانید به این شکل هدر دهید. این مسئله به خصوص زمانی اهمیت می یابد که از کلمه های کلیدی منفی طولانی استفاده می‌کنید.

ابزارهایی مانند QueryStream به شما کمک می‌کنند ببینید جستجوکننده‌ها برای دیدن تبلیغات شما چه چیزی جستجو می‌کنند و به این ترتیب می‌توانید کلمات بی ربط را پیدا کنید.

تایپ کردن کلمه کلیدی در گوگل و دیدن پیشنهادات (Suggestion) آن نیز می‌تواند به شما کمک کند کلمه‌های کلیدی منفی را تشخیص دهید. برای مثال، اگر من کیک می فروشم، احتمالا دوست ندارم وقتی کسی کلمه “دستور پخت غذا” را جستجو می کند لینک وبسایت مرا ببیند چرا که در این صورت باید برای کلیک کاربرانی هزینه پرداخت کنم که زیاد به من مرتبط نیستند.

۳٫برای کلمه‌های کلیدی که منظور تجاری دارند، بیشترین سرمایه‌گذاری را کنید

هدف شما از تبلیغات در گوگل احتمالا صرفا به دست آوردن کلیک‌های بیشتر نیست. اگر هدف شما این است، بهتر است این بخش را مطالعه نکنید!

هرچند، اگر واقعا می‌خواهید علاقه‌مندترین و مناسب‌ترین جستجوکننده ها را هدف قرار داده و فروش‌ها و تبدیل‌های بیشتری به دست آورید، باید اکثر بودجه خود را صرف کلمه های کلیدی کنید که منظور تجاری دارند، مثلا کلمات کلیدی که شامل کلمات “همین حالا خرید کنید”، “تخفیف”، “ارسال رایگان”، نام برندها و هر کلمه دیگری که نشان می دهد جستجو کننده برای خرید آمادگی دارد.

با این که شما همچنان نیاز دارید برخی کلمات کلیدی که در این دسته بندی جای نمی‌گیرند را انتخاب کنید، به شما پیشنهاد می‌کنم به کلمه های کلیدی که منظور تجاری بیشتری دارند، بودجه بیشتری اختصاص دهید چرا که بازدهی این کلمه های کلیدی بسیار بیشتر خواهد بود.

در این لینک می‌توانید نکات بیشتری درباره چگونگی تخصیص بودجه Google Ads به انواع مختلف کلمه کلیدی پیدا کنید.

  1. کلمه های کلیدی خود را به خوبی دسته بندی کنید

وقتی کلمه‌های کلیدی تجاری و با قیمت مناسبی که به خوبی منظور کسب و کار شما را بیان می کنند تشخیص دادید، باید آن‌ها را دسته بندی کنید تا تبلیغات خود را پیکربندی کنید. باید برای ساختاربندی تبلیغاتی خود، گروه بندی‌های ریزی که کلمه‌های کلیدی کاملا مرتبط به هم را دسته‌بندی می‌کند انجام دهید. اگر لیست بلندبالایی از کلمه های کلیدی دارید و این کار برای شما سخت به نظر می رسد، می توانید از ابزار  WordStream’s Free Keyword Grouper کمک بگیرید! کافی است کلمه های کلیدی مورد نظر خود را در این ابزار قرار دهید و اجازه دهید این ابزار کار خود را انجام دهد.

دیگر لازم نیست به دنبال کلمات بگردید

جستجوی کلمه کلیدی شاید کار دشواری به نظر برسد، اما واقعا ضروری است. شما می توانید با دنبال کردن یک روش سازمان دهی شده و استفاده از ابزارهای مناسب، بهترین کلمه های کلیدی را پیدا کنید.

نظرات (۱)

سئو مخفف کلمه انگلیسی Search Engine Optimization سرچ انجین اپتیمایزیشن به معنای بهینه‌سازی موتور جستجو می باشد.

تعریف سئو به زبان ساده چیست [آپدیت شده در 2022]

سئو چیست؟ تعریف سئو از زبان سئو فاکس تاریخچه سئو از زمان پیدایش موتورهای جستجو آغاز شده و تا به امروز ادامه دارد اما سئو و بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو از زمان پیدایش گوگل یعنی سال 1997 به دلیل موفقیت آن میان کاربران اینترنت پر رنگ و پر رنگ تر شد. به هر اقدامی که به طور مستقیم برای بالا بردن رتبه سایت در سئو موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ؛ یاهو، داک داک گو و یا حتی بایدو چینی صورت بگیرد سئو و بهینه سازی سایت گفته می شود.

داستان وب قبل از شکل گیری SEO؛ زمانی سئو آسان بود!

از سال های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ بهینه سازی موتورهای جستجو SEO پیچیدگی های الان را نداشت چرا که سایت های موجود در اینترنت به ۱۰۰۰ عدد هم نمی رسیدند و زمینه فعالیت اکثر آن ها نیز با یکدیگر متفاوت بود لذا موتورهای جستجو سئو وب مشکل زیادی با درک، شناسایی و دسته بندی محتوای آنها نداشتند.

شکل گیری دنیای سئو؛ دایرکتوری‌ ها رفتند سرچ انجین ها پدیدار شدند

از سال ۱۹۹۸ به بعد و با افزایش تعداد سایت ها دایرکتوری ها قادر به پاسخگویی درخواست کاربران نبودند در همان جا بود که ایده ساخت موتور جستجو سئوی سایت در ذهن کارآفرینان اینترنت شکل گرفت و دنیای SEO پا به عرصه تکنولوژی گذاشت.

در روزهای ابتدایی وضعیت سئو سایت بسیار ساده تر از الان بود، وبمستران به اهمیت جایگاه در نتایج پی برده بودند در همان هنگام بود که تخصص سئو پدید می‌آمد. پروسه سئو در موتورهای جستجو ابتدایی بسیار ساده تر از وضعیت فعلی بود به طور مثال در آن زمان فقط کافی بود تا با تکرار یک کلمه سئو در متن وزن آن را بیشتر کنید تا رتبه بهتری بگیرید یا کلیدواژه های خود را در سئو متاتگ کیوردز که الان کار نمیکند قرار دهید.

عملکرد سئو قبل از تحول موتورهای جستجو؛ گوگل به میان می آید

سرگئی برین و لری پیج، گوگل را در سال ۱۹۹۸ بنیان‌گذاری کردند. سئو گوگل درمیان کاربران اینترنت هواداران بسیاری را به خود جذب کرد دلیل آن نیز طراحی ساده آن بود. عوامل خارج از صفحه (مانند رتبه صفحه و تجزیه تحلیل لینک) نیز همانند عوامل داخل صفحه (استفاده از کلمه کلیدی به تعداد مناسب، متاتگ‌ها، عنوان‌ها، لینک و ساختار سئو استاندارد) مورد توجه قرار گرفتند تا گوگل را قادر سازند که از نوعی دست‌کاری که در نتایج جستجو دیده می‌شود، که تنها به عوامل داخل صفحه توجه می‌کنند، اجتناب کند.

علی‌رغم اینکه به بازی گرفتن رتبه در سئو نسبت به سایر موتورهای جستجو سخت‌تر بود اما با این حال متخصصین سئو سرانجام با به کارگیری ابزارها و روش هایی مثل سئو لینک توانستند نتایج سئو گوگل را تحت تاثیر خود قرار دهند. بسیاری از وب‌سایت‌ها روی تبادل لینک، خرید و فروش لینک در حجم زیاد و وسیع متمرکز شدند. بعضی از این طرح‌ها یا مزارع لینک در سئو، موجب ایجاد هزاران وب‌سایت برای فروش بک لینک در سئو وب سایت شدند. با گسترش عمومیت وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های رسانه‌های اجتماعی، موتورهای جستجوی پیشرفته در الگوریتم‌های خود تغییراتی در جهت بهبود ایندکس اعمال کردند. گوگل در فوریه ۲۰۱۱، از آپدیت الگوریتم پاندا در پروسه سئو خبر داد که وب‌سایت‌هایی را که حاوی محتوای کپی از دیگر وب‌سایت‌ها و منابع بودند را جریمه کند.

تاثیر الگوریتم های گوگل بر سئو چیست

در آوریل ۲۰۱۲، گوگل از آپدیت گوگل پنگوئن خبر داد کرد که هدف آن، جریمه کردن وب‌سایت‌هایی بود که از روش‌های غیر استاندارد لینک بیلدینگ جهت افزایش سئو سایت خود استفاده می‌کردند.

در سپتامبر ۲۰۱۳، کمپانی گوگل از آپدیت الگوریتم مرغ مگس‌خوار رونمایی کرد؛ یک الگوریتم که جهت بهبود پردازش زبان طبیعی گوگل و درک معنایی صفحات وب طراحی شد. در سپتامبر سال ۲۰۱۶، گوگل اعلام کرد که گوگل پنگوئن به الگوریتم اصلی رتبه‌بندی ملحق شده‌است و دیگر آپدیت‌های آن اعلام نمی‌شود. از سال ۲۰۱۶ به بعد، الگوریتم پنگوئن گوگل دیگر به صورت لحظه‌ای نتایج جستجو را بررسی خواهد کرد.

سئو به چه معناست

اولین الگوریتم گوگل در SEO و هسته مرکزی آن سئو پیج رنک نام داشت که توسط موسسان این شرکت یعنی لری پیج و سرگی برین طراحی شده بود. به تعریف ساده در سئو پیج رنک یک سیستم اعتبار سنجی بر اساس بک لینک های داده شده به سایت است؛ همین موضوع باعث شد تا گوگل نتایج متفاوت و مرتبط تری نسبت به سایر موتورهای جستجو ایجاد کند. موازی با این اتفاق محبوبیت گوگل نزد کاربران وب افزایش پیدا کرد و از آن روز تا به حال گوگل به عنوان پیشتاز ترین وب سایت دنیای اینترنت و همچنین پر استفاده ترین موتور جستجو در سئو رو به جلو حرکت می کند.

توصیف دانش سئو از زبان مدیر گوگل

در سال 2020 چندین کنگره مهم در آمریکا با حضور مدیران کمپانی بزرگ تکنولوژی مثل فیسبوک، تویتر و البته گوگل برگزار شد که در یکی از این کنفرانس ها خانم Lofgren نماینده سنا آمریکا از سوندار پیچای مدیرعامل اجرایی آلفابت سوالاتی پپرسید که پاسخ آنها گویای پیچیدگی‌ سئو وبسایت می باشد:

همانطور که میبینید مدیر گوگل در این کنفرانس خبری اعتراف کرد که گوگل از بیش از 200 فاکتور رتبه بندی برای فهرست کردن نتایج جستجو استفاده می کنیم بله بیش از دویست فاکتور در سئو هستند!

نسل جدید جستجو؛ خزندگان در تار میخزند

موتورهای جستجوی پیشرفته دنیا مانند گوگل، بینگ، یاهو!، داک داک گو و بایدو از خزنده‌های وب جهت پیداکردن صفحات استفاده می‌کنند. دو دایرکتوری عمده یاهو و دی‌موز نیازمند ارسال دستی و بازنگری انسانی هستند. شرکت گوگل، Google Search Console را پیشنهاد می‌دهد که یک فید نقشه سایت XML می‌تواند برای آن ایجاد و به‌ طور رایگان در کنسول Submit شود تا این اطمینان حاصل شود که تمامی صفحات، خصوصاً آن‌هایی که با دنبال کردن خودکار لینک‌ها قابل‌شناسایی نیستند، قابل‌دستیابی هستند. در گذشته یاهو، یک سرویس ارسال پرداختی داشت که خزش را به ازای مقداری هزینه در هر کلیک تضمین می‌کرد؛ که در سال ۲۰۰۹، این سرویس متوقف شد.

جلوگیری از ایندکس شدن در فهرست؛ حضور در SERP اجباری نیست

به‌منظور جلوگیری از محتوای نامطلوب در ایندکس‌های جستجو، وبمستران می‌توانند به عنکبوت‌ها (به انگلیسی: Spider) دستور بدهند که فایل‌ها یا دایرکتوری‌های خاصی را درون فایل استاندارد robots.txt در دایرکتوری اصلی دامنه، مورد بررسی و خزش (به انگلیسی: Crawl) قرار ندهند. به‌علاوه، یک صفحه می‌تواند صراحتاً از پایگاه داده‌ موتور جستجو خارج شود؛ که این عمل از طریق استفاده از متاتگ‌های مخصوص به ربات‌ها صورت می‌گیرد. هنگامی که یک موتور جستجو از یک سایت بازدید می‌کند فایل robots.txt واقع در دایرکتوری اصلی، نخستین جایی است که مورد خزش قرار می‌گیرد. سپس فایل robots.txt تجزیه شده و به ربات دستور داده می‌شود که کدام صفحات نباید مورد بررسی و خزش قرار بگیرند.

 

درک سئو؛ برای شروع لغت نامه و یا همان مفاهیم اصلی سئو را دریابید

 

سئو مانند هر دانش دیگری دارای مفاهیم و معانی بیسیک خود است:

 

سئو داخلی؛ اقدامات داخل سایت برای ایجاد ارتباط بهتر میان کاربر و گوگل

 

به اقداماتی در داخل سایت برای ایجاد ارتباط بهتر میان کاربر و گوگل انجام می شود سئو داخلی (On-page SEO) گفته می شود. بستگی به میزان رقابت کلمات کلیدی دارد اما آمار های حاکی از آن است که سئو داخلی سایت حدودا 30% از فاکتورهای رتبه بندی گوگل را در بر می گیرند لذا پس از سئو خارجی سئو داخلی زمین بازی ما برای موفقیت در سئو است.

 

سئو خارجی؛ دریافت سیگنال از دیگر سایت ها

 

سئو خارجی به طور کلی شامل دریافت سیگنال از دیگر سایت ها به سایت خود می شود که مهم ترین آن نیز ساخت بک لینک (لینک بیلدینگ) و یا ترافیک سازی است. انجام کارهای مرتبط با سئوی خارجی (Off site SEO) اگر طبق اصول سئو و در چهار چوب صحیح در بستر دانش و تجربه انجام شود منجر به حصول نتیجه مطلبوب خواهد شد اما انجام بالعکس آن باعث باعث کاهش رتبه و در مواردی حذف از نتایج جستجو و پنالتی گوگل را در بر خواهد داشت.

 

سئو تکنیکال؛ ملات کار پول نیرو ساخت خانه آجری

 

برای ساخت یک خانه آجری شما نیاز به ملات کار، پول و نیرو دارید در این مثال ملات حکم سئو تکنیکال یا فنی Technical SEO را دارد. سئو تکنیکال به تمامی کارهایی گفته می شود که در جهت بهبود عملکرد فنی سایت انجام می شود و نتیجه آن بهبود وضعیت ایندکسینگ گوگل، درک بهتر خزنده از محتوای سایت و رضایت کاربر است. یک خبر خوب: پس از به اتمام رسیدن چک لیست فاکتور های تکنیکال سئو دیگر نیازی به رفع مجدد خطاها نیست این یعنی بهینه سازی فنی سایت تنها یک بار برای همیشه انجام می شود.

 

سئو کلاه خاکستری؛ روش های سئویی که می توانند همزمان قانونی و غیر قانونی باشند

 

سئو کلاه خاکستری به مجموعه روش هایی گفته می شود که در یک زمان از تکنیک های سئو قانونی و غیر قانونی برای بهبود بهینه سازی و سئو سایت و افزایش رتبه کلمات کلیدی در گوگل استفاده می شود. روش های سئو کلاه خاکستری ممکن است روزی به سئو کلاه سیاه تبدیل شوند. به فنون سئو کلاه خاکستری مثل قوانین کیفری فکر کنید. ممکن سئو سایت امروز سئو کلاه سفید باشد، اما همچنین این امکان وجود دارد که این قوانین در طول سال های آتی دستخوش تغییراتی شوند. باورهای غلط زیادی در مورد تعریف سئو کلاه خاکستری وجود دارد، به عنوان مثال، برخی افراد فکر می کنند که Cloaking، خرید بک لینک و یا تکرار محتوا از روش های سئو کلاه خاکستری است در حالی که آنها در اصل غیرقانونی بوده و از این رو کلاه سیاه خوانده می شوند.

 

فایل Robots.txt؛ اطلاع رسانی به ربات وب درباره وضعیت اسکن صفحات

 

فایل ربات نحوه اطلاع رسانی به ربات وب را در مورد اینکه کدام یک از صفحات وب سایت نباید پردازش یا اسکن شوند مشخص می کند. ربات ها اغلب توسط موتورهای جستجو برای دسته بندی وب سایت ها استفاده می شوند. همه ربات‌ها با استاندارد شاخص کار نمی کنند. برداشت کنندگان ایمیل Spambots، بدافزار و ربات هایی که آسیب پذیری های امنیتی را جستجو می کنند ممکن است حتی به بخشهایی از وب سایت که به آنها گفته شده است که در آنجا نباشید سرک بکشند.

 

 

موتور جستجو وب؛ نمایش داده‌های وب بر روی یک انجین

 

نتایج جستجو به طور کلی در یک صفحه ارائه می شنود که اغلب از آن به عنوان صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) یاد می شود. این اطلاعات ممکن است ترکیبی از لینک ها به صفحات وب، تصاویر، فیلم، اینفوگرافیک، مقالات و انواع دیگر محتوا باشد. همچنین برخی از موتورهای جستجو داده های موجود در پایگاه داده یا دایرکتوری های باز را استخراج می کنند. برخلاف دایرکتوری های وب که فقط توسط ویرایشگرهای انسانی نگهداری می شوند موتورهای جستجو با اجرای الگوریتمی بر روی خزنده وب اطلاعات را ذخیره می کنند.

 

چگالی کلمه کلیدی؛ درصد دفعاتی که یک کلمه کلیدی یا عبارت در یک صفحه وب در مقایسه با کل کلمات صفحه تکرار می شود

 

تراکم کلمه کلیدی به انگلیسی Keyword Density درصد دفعاتی است که یک کلمه کلیدی یا عبارت در یک صفحه وب در مقایسه با کل کلمات صفحه تکرار می شود. در زمینه سئو می توان از تراکم کلمه کلیدی برای تعیین ارتباط یک صفحه وب با کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی مشخص استفاده کرد. در اواخر دهه 1990 و روزهای اولیه جستجو از تراکم کلمات کلیدی به عنوان عاملی مهم و تاثیر گذار در رتبه بندی صفحات استفاده می کردند. با این حال وقتی مدیران وب به استفاده بیش از حد از آن روی آوردند موتورهای جستجو تصمیم گرفتند تا اولویت های رتبه بندی خود را به سایر عوامل فراتر از کنترل مستقیم وب مسترها اختصاص دهند. امروزه استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی باعث مجازات شدن یک صفحه وب می شود.

 

مزرعه لینک؛ گروهی از وب سایت‌ها که به صورت پیاپی به یکدیگر لینک گروهی می دهند

 

به گروهی از وب سایت‌ها که به صورت پیاپی به یکدیگر لینک گروهی می دهند مزرعه لینک (Link farm) گفته می شود. اما به بعضی از سایت ها که شرایط زیر را داشته باشند نیز لینک فارم می گویند.

 

پیج رنک؛ سیستم شمارش و ارزش گذاری گوگل

 

ما برای فهم بیشتر موضوع پیج‌رنک راهنمایی آوردیم که به شما کمک شایانی در درک آن می کند. بیایید با آنچه گوگل می گوید شروع کنیم. به طور خلاصه گوگل بک لینک را مانند رای یا اعتبار می داند. گوگل بر اساس لینک ها در نظر می گیرد که برخی از سایت ها از مابقی مهم تر هستند.

 

PageRank سیستم شمارش و ارزش گذاری است که بر اساس کیفیت بک لینک تعیین می کند کدام صفحات از صفحات دیگر مهم تر هستند، سپس گوگل از خروجی پیج رنک به همراه فاکتور های دیگر که الگوریتم های گوگل تعیین کننده آن هستند استفاده می کند تا رتبه بندی نتایج را مشخص کند.

 

سئو کلاه سفید؛ تکنیک هایی که تضمین می کند سایت به خوبی در سئو عمل کند

 

سئو کلاه سفید به زبان ساده استفاده از تکنیک هایی که تضمین می کند سایت به خوبی در سئو عمل کند، یعنی استراتژی سئو باید طبق قوانین موتورهای جستجو پیش برود. به این چهارچوب سئو در انگلیسی White Hat SEO یا White-Hat SEO گفته می شود. روش‌های نادرست بهینه سازی با نام سئو غیر قانونی شناخته می شوند و شامل بسیاری از تکنیک های مربوط به Spamdexing، هرزآگهی، تبادل لینک، تکرار محتوا، مزرعه لینک، لینک بیلدینگ، پر کردن کلید واژه ها یا Keyword Stuffing و موارد دیگر هستند.

 

بک لینک؛ فرآیند دریافت بک لینک از دیگر سایت ها

 

لینک سازی به معنی یا لینک بیلدینگ به فرآیند دریافت بک لینک از دیگر سایت ها در سطح وب برای سایت هدف (خودمان) است. دکمه، تصاویر و متن قابلیت لینک شدن دارند به طور مثال به صورت پیش فرض لینک متن آبی رنگ است و هنگامی که موس بر روی آن هاور می شود نمایشگر به حالت دست به خود میگیرد. خزنده گوگل در هنگام ایندکس صفحات بک لینک های خروجی را دنبال کرده و از آن ها در رتبه نتایج جستجو استفاده می کنند؛ از همین طریق است که موتور جستجو قابلیت خزش در وب را پیدا می کند. بک لینک ها به صورت کلی به 4 بخش دوفالو، نوفالو، لینک داخلی و لینک خارجی تقسیم می شوند.

 

گوگل بات؛ استخراج داده های وب را از طریق خزش

 

گوگل بات یک خزنده است. اصطلاحا به این گونه ربات ها کراولر گفته می شود. این ربات داده های صفحات وب را از طریق خریدن در آنها و خارج کردن اطلاعات شناسایی و ذخیره می کند.

 

تکنیک سئو؛ مجموعه اقداماتی که در جهت افزایش رتبه سایت در موتورهای جسجتو انجام می شود

 

از آنجایی که ما در ایران زندگی می کنیم این موضوع حائز اهمیت است که بدانیم بیش از ۹۸ درصد از جستجو های اینترنتی در ایران در گوگل انجام می شود. بنابراین رعایت اصول سئو دیگر موتورهای جستجو اهمیتی چندانی برای ما نخواهد داشت. این خلاصه ترین تعریفی است که می توان از تکنیک سئو داشت: به مجموعه اقداماتی که در جهت افزایش رتبه سایت در موتورهای جسجتو انجام می شود تکنیک های سئو می گویند.

 

لینک شکسته؛ هنگامی که وب سایت از دسترس خارج می شود لینک به آن صفحه شکسته است

 

فرض کنید وارد یک رستوران شده اید و یک منو برای سفارش غذا در جلوی شما قرار داده شده است شما غذای مورد نظرتان را انتخاب می کنید اما به هر دلیلی امکان سرو آن توسط رستوران وجود ندارد. در دنیای وب نیز موضوع همینطور می باشد فرض کنید درباره یک موتور سیکلت مقاله ای قطور و کارآمد منتشر کرده و به سایت رسمی کویر لینک می کنید اما به هر دلیلی وب سایت از دسترس خارج می شود در اینجا لینک به سایت کویر شکسته است.

 

توضیحات متا؛ بخشی از کدهای HTML سایت است که درباره موضوع صفحه اطلاعاتی را به سرچ انجین ارسال می کند

 

متا دیسکریپشن – توضیحات متا به انگلیسی Meta Description بخشی از کدهای HTML سایت است که درباره موضوع صفحه اطلاعاتی را به سرچ انجین نشان می دهد. توضیحات متا در بخش نتایج جستجو گوگل (SERP) برای کاربران به نمایش در می آید، این عنصر برای برقراری تماس با کاربر نقش جدی ایفا می کند و استفاده درست از آن می تواند منجر به افزایش CTR وب سایت شود، استفاده درست و خلاقانه از تگ توضیحات متا یکی از تکنیک‌های حرفه ای سئو به شمار می رود.

 

نرخ کلیک؛ CTR مخفف Click Through Rate به معنای نرخ کلیک است

 

برای درک مفهوم نرخ کلیک باید ابتدا با Impression آشنا شوید. وقتی یک کاربر موضوعی را در اینترنت جستجو می‌کند؛ سایت شما در نتایج جستجو به وی نمایش داده می شود؛ هر جستجو به معنای یک Impression است. Impression بر اساس نمایش در صفحه محسابه می شود این یعنی ایمپرژن رتبه 1 با 10 تفاوتی با هم ندارند. CTR مخفف Click Through Rate به معنای نرخ کلیک است.

 

سندباکس گوگل؛ علت عدم کسب جایگاه با کلمات کلیدی رقابتی در بازه های زمانی کوتاه پس از ثبت و ایندکس دامنه وجود سندباکس گوگل می باشد

 

با تاسیس شدن بیش از 380 وب سایت در هر دقیقه فضای اینترنت پر شده است دامنه جدید، بسیاری از دامنه ها عمر طولانی نخواهند داشت تمدید نمی شوند و پس از گذشت 1 سال به Expire می انجامند آیا گوگل به چنین سایت هایی اعتماد می کند؟ خیر یا با سندباکس اصلا. دامنه ای که تازه تاسیس شده است را در نظر بگیرید، وضعیت سئو محتوا تولید شده، فاکتور های بهینه سازی خارجی، داخلی و تکنیکال به خوبی رعایت شده اند حتی اوضاع لینک بیلدینگ هم بد نیست اما نتیجه ای حاصل نمی شود چرا؟ علت عدم کسب جایگاه با کلمات کلیدی رقابتی در بازه های زمانی کوتاه پس از ثبت و ایندکس دامنه وجود سندباکس گوگل می باشد، اصطلاحا سایت در یک بازه زمانی چند هفته ای در سندباکس قرار میگیرد.

کلمات کلیدی طولانی؛ عباراتی که به جای در نظر گرفتن یک مفهوم کلی، دقیقا به نیاز کاربر اشاره دارند

کلمات کلیدی طولانی به فینگلیش (لانگ تیل کیورد) معمولا به عباراتی گفته میشود که به جای در نظر گرفتن یک مفهوم کلی، دقیقا به نیاز کاربر اشاره دارند. معمولا عباراتی که توسط کاربران جستجو شده و بیش از 4 کلمه هستند را Long Tail می نامیم. کلمه کلیدی طولانی به جای اشاره به یک مفهوم کلی به صورت مستقیم نیاز کاربر را رفع می کنند و معمولا بیشتر از 4 سیلاب است به طور مثال: “خرید اقساطی تیبا صفر“. اگر مقاله های سئو را مطالعه کرده باشید، اکثر آن ها بر سر این قانون اجتناب ناپذیر هم نظرند که برای پیروزی در یک بازی سئو باید همواره به نسبت رقبا از کیفیت بالاتری برخوردار بود. یکی از قوانین در SEO می گوید برای کسب جایگاه بهتر باید از هر فرصتی استفاده کرد تا همواره سئو بهتری نسب به رقبای خود داشته باشیم. اما سئوی بهتر یعنی چه؟

رنک برین؛ رنک برین را می توان یکی از جدید ترین الگوریتم های گوگل بر مبنای هوش مصنوعی دانست

رنک برین را می توان یکی از جدید ترین الگوریتم های گوگل بر مبنای هوش مصنوعی دانست این الگوریتم در OCTOBER 26TH, 2015 رونمایی شد. الگوریتم رنک برین (Rankbrain) وظیفه درک مفهوم عبارت جستجو شده توسط کاربر را داشته تا بهترین پاسخ را برای وی در SERP به نمایش در بیاورد؛ این الگوریتم نتایج جستجو را بر اساس رفتار کاربر طبقه بندی می کند.

انکر تکست؛ متن لینک شده در یک بک لینک که صفحه ای را به صفحه دیگر وصل می کند

انکر تکست به متن لینک شده در یک بک لینک گفته می شود که صفحه ای را به صفحه دیگر وصل می کند کاربران و موتورهای جستجو از این متن برای درک بهتر محتوای موضوع صفحه لینک شونده استفاده می کنند؛ این متن به صورت پیش فرض به رنگ آبی پر رنگ زیر خط دار است اما با استایل دادن به آن در CSS امکان تغییر به رنگ دلخواه وجود دارد.

گوگل پاندا؛ یکی از بدنام ترین بروزرسانی ها در تاریخ غول جستجوگر دنیا یعنی گوگل

تأثیر پاندا بر روی نتایج بسیار بزرگ و بی سابقه بود؛ اما پاندا از دسته آپدیت های گوگل است که تغییری عظیم را در نتایج جستجو یک بار برای همیشه رقم زد. پاندا آغاز جنگ گوگل علیه اسپم در وب و سئو کلاه سیاه بود و همچنان یکی از بدنام ترین بروزرسانی ها در تاریخ غول جستجوگر دنیا یعنی گوگل. با این حال، نقشی که پاندا در الگوریتم گوگل بازی می کند در سالهای اخیر بسیار تغییر کرده و وضعیت کلی محتوای وب نیز توسط آن دستخوش تغییر گشته. بنابراین اکنون زمان خوبی برای ارزیابی مجدد گوگل پاندا و در نظر گرفتن معنای سئو در سال 2020 است.

تگ عنوان؛ یکی از مهم ترین فاکتور های رتبه بندی گوگل و سئو

عنوان صفحه معروف به پیج تایتل (Page Title) یکی از مهم ترین فاکتور های Onsite SEO و در عین حال از مهم ترین فاکتور های رتبه بندی گوگل و سئو یا بهینه سازی سایت است. عنوان صفحه تیتری است که موضوع محتوا را برای کاربر و موتور جستجو مشخص می کند. پس از محتوای متنی صفحه عنوان صفحه مهم ترین فاکتور در سئو به شمار می رود، خوشبختانه رعایت نکات سئو در استفاده از عنوان بسیار آسان بوده و یادگیری آن ها زمان زیادی نمی برد.

ریدایرکت؛ یک روش دائمی برای انتقال کاربر و خزنده موتور جستجو از صفحه ای به صفحه ی دیگر

ریدایرکت 301 یک روش دائمی برای انتقال کاربر و خزنده موتور جستجو از صفحه ای به صفحه ی دیگر است. طبق اسناد موجود و گفته های مدیران گوگل اعتبار بک لینک های صفحه از 90 تا 99 درصد به صفحه ی جدید منتقل می شوند. در این روش قدرت کل صفحه تا 70% به صفحه جدید منتقل شده و پس از گذشت چند ساعت یا چند روز پس از شناسایی توسط خزنده های گوگل صفحه جدید جایگزین صفحه قدیمی در نتایج جستجو گوگل خواهد شد. لطفا مثال های عملی زیر را مشاهده کنید:

ابزار سئو؛ تاثیر کاربرد ابزار سئو در انجام و پیاده سازی یک استراتژی سئو موفق از شروع تا پایان (نگهداری) کاملا مشخص است

تاثیر کاربرد ابزار سئو در انجام و پیاده سازی یک استراتژی سئو موفق از شروع تا پایان (نگهداری) کاملا مشخص است. در ادامه ما لیستی از بهترین ابزارهای سئو سایت رایگان و سئو سایت غیر رایگان در سال 2022 را برای شما آماده کرده ایم تا با مطالعه آن ها اطلاعات خود را در زمینه بهینه سازی وب سایت سئو SEO را افزایش دهید.

مشاوره سئو؛ بهینه سازی سایت زیر نظر مشاور انجام می شود

بعد از انجام توافقات، تمامی مشکلات سایت از نظر سطح سئو شناسایی شده و به کارفرما گزارش می شود. سپس استراتژی پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط و نقشه راه برای بهبود وضعیت آن ها در گوگل تهیه شده و پروسه بهینه سازی سایت زیر نظر مشاور انجام می شود. معمولا در بسیاری از سایت ها بخشی از کار به درستی و بخشی از آنها نیز نادرست انجام می شود. با مشاوره یک متخصص سئو حرفه ای در این حوزه اشکالات موجود در سایت و یا خارج از آن برای شما مشخص می شود و شما می توانید با تصحیح موارد وب سایت خود را بیش از پیش به سمت استاندارد کردن طبق اصول سئو و بهینه سازی سایت پیش ببرید.

لینک بیلدینگ؛ پروسه ایجاد لینک یا آماده کردن بستری برای دریافت لینک به صورت طبیعی

به پروسه ایجاد لینک یا آماده کردن بستری برای دریافت لینک به صورت طبیعی لینک بیلدینگ گفته می شود. ساخت هر گونه لینک در دسته ی روش های سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه سیاه قرار میگیرد این یعنی اگر شما لینکی را شخصا در وب برای بهبود رتبه سایت ایجاد کنید دیگر کلاه سفید کار نیستید؛ حتی رپورتاژ هم جزو روش‌های بلک محسوب می شوند!

برندینگ در سئو؛ برند یا مارک به یک عبارت و یا یک نشان تجاری گفته می شود که تعیین کننده کیفیت و اصالت یک کالا است

برند یا مارک به یک عبارت و یا یک نشان تجاری گفته می شود که تعیین کننده کیفیت و اصالت یک کالا است. برندینگ دست برتر تمامی روش های بازاریابی است، بسیاری از کارشناسان برجسته دنیای فروش و بازاریابی بر این باورند که برندسازی بهترین راه برای افزایش فروش کالا و خدمات است.

لوکال سئو؛ بهینه سازی صفحات سایت برای بهبود سئو کلمات کلیدی مبتنی بر موقعیت جغرافیایی جستجو کننده

موتور جستجو برای درک هدف کاربر از جستجوی محلی الگوریتم کبوتر را طراحی کرده است. به بهینه سازی صفحات سایت برای بهبود سئو کلمات کلیدی مبتنی بر موقعیت جغرافیایی جستجو کننده لوکال سئو گفته می شوند.

قیمت سئو؛ همیشه صرف هزینه بالا موجب کسب نتیجه بهتر نمی شود

حتما توجه داشته باشید که همیشه صرف هزینه بالا موجب کسب نتیجه بهتر نمی شود. ما اغلب در موقع ارائه خدمات مشاوره سئو خود به مشتریان و کاربران این نکته را متذکر میشویم که پروژه و قرارداد بصورت بهینه انجام شود. برای مثال اگر یک سایتی در زمینه ساعت فعالیت میکند واژه خرید ساعت را برای کاربر پیشنهاد میکنیم. زیرا عبارت خرید ساعت هدفمندتر بوده ، رقابت کمتری داشته و هزینه پایین تری دارد. در واقع اگر سایت با واژه ساعت در صفحه 1 گوگل باشد ممکن است روزانه هزاران ورودی بگیرد اما میزان فروش حاصل از این ورودی به تعداد انگشت های دست هم نرسد! اما اگر در خرید ساعت چنین شرایطی داشته باشد و در حدود %20 نسبت به واژه ساعت از خرید ساعت ورودی بگیرد مقدار فروش بیشتری خواهد داشت. همچنین موارد دیگری مانند قیمت ساعت ، فروش ساعت ، ساعت ارزان و صدها مورد دیگر نیز مستعد دریافت ورودی از موتورهای جستجو و در راس آنها گوگل است.

سئو وردپرس؛ نصب و تنظیم افزونه یوآست امکانات بی نظیری مانند: تنظیم عناوین، توضیحات، تایید گوگل و … را به پنل مدیریت وردپرس اضافه می کنند

سایت هایی که از سیستم مدیریت محتوا وردپرس قدرت گرفته اند با نصب و تنظیم افزونه یوآست امکانات بی نظیری مانند: تنظیم عناوین، توضیحات، تایید گوگل و … را به پنل مدیریت وردپرس اضافه می کنند. در حال حاضر افزونه سئو و بهینه سازی وردپرس یواست با بیش از شش میلیون نصب فعال محبوب ترین افزونه بهینه سازی محیط وردپرس است. امکانات نسبتا کامل، رابط کاربری ساده، بروزرسانی مداوم، راهنمایی و هدایت قابل قبول کاربر برای تولید محتوای خوب و باکیفیت از نکات قوت این افزونه است. این افزونه در حالت آسان و پیشرفته قابل تنظیم است. در زیر به آموزش نصب و کانفیگ این افزونه خواهیم پرداخت.

کتاب سئو؛ مطالعه کتاب سئو یکی از بهترین راه های یادگیری سئو است

مطالعه کتاب سئو یکی از بهترین راه های یادگیری سئو است. در این صفحه به معرفی 10 مورد از بهترین کتاب های دنیای سایت سئو را که ارزش مطالعه دارند می پردازیم. قبل از هر چیز به خاطر داشته باشید که تمامی کتاب های لیست شده انگلیسی زبان هستند.

لینک سازی؛ لینک سازی باعث ارسال سیگنال  از یک سایتی به سایتی دیگر می شود

لینک سازی باعث ارسال سیگنال  از یک سایتی به سایتی دیگر می شود و موتورهای جستجو پس از مشاهده این سیگنال ها ارزشی را از صفحه لینک دهنده می گیرد به صفحه لینک گیرنده انتقال می دهند. البته این اصول در همین خلاصه نمی شود و در عمل بسیار متفاوت است، بسیاری سایت ها پس از لینک سازی به جای بهبود رتبه با کاهش مواجه می شوند. قبل از هر چیزی باید متوجه این باشید که گوگل تنها و تنها به دنبال نمایش نتایج بهتر به کاربرانش است و هیچ مشکلی با هیچ کس و هیچ سایتی ندارد! همانطور که گفتیم لینک سازی مانند لبه چاقو است، بسیاری از اشخاص با رعایت نکردن قوانین لینک سازی اقدام به ساخت بک لینک برای سایت خود می کنند، من به شما پیشنهاد می کنم تا از دسته افراد نباشید. خوب دیگر زمینه چینی تمام شد؟ بریم سراغ آموزش لینک سازی حرفه ای توسط وب سایت سئو فاکس.

شروع سئو؛ برای شروع یادگیری سئو داشتن داشتن چند ویژگی شخصیتی الزامیست

برای شروع یادگیری سئو داشتن داشتن چند ویژگی شخصیتی الزامیست در غیر این صورت قادر به انجام آن نخواهید بود و برای همیشه باید با دنیای سئو بهینه سازی سایت برای موتور جستجو گوگل خداحافظی کنید!

تولید محتوا یا ساخت لینک؛ از اوایل سال 2012 جمله محتوا پادشاه است بین زبان ها افتاد

از اوایل سال 2012  (البته تاریخ دقیقیش را نمی دانم!) که جمله محتوا پادشاه است بین زبان ها افتاد تا همین امروز یک دوستگی بین سئو کار ها افتاده است. دسته اول تاکید دارند که محتوا پادشاه، بنا، زیرساخت و همه چیز یک وب سایت است اما عده ای بر این باورند که لینک ها از اهمیت بیشتری در SEO برخوردارند البته عده دیگری هم در این میان هستند که با هیچ کدام از این باور ها موافق نیستند که در این مورد در انتهای پست توضیح خواهم داد. فعلا در ادامه به نقد باور های دسته اول و دوم می پردازیم.

خلاصه ترین تعریفی که میتوانیم از پنالتی گوگل داشته باشیم بدین صورت است به هر گونه تاثیر منفی که باعث کاهش رتبه کلمات کلیدی در نتایج جستجو شود Google Penalty گفته می شود این تغییرات ممکن است به دلیل آپدیت الگوریتم‌های گوگل، اقدام مستقیم کارشناسان گوگل (Manual Action) و یا به کار گیری از روش های سئو کلاه سیاه اتفاق بی‎‌افتد. جریمه یا پنالتی توسط گوگل به این معنی است که الگوریتم های پیچیده گوگل تشخیص دهند سئو یک سایت به صورت سئو کلاه سیاه انجام می شود. در اینصورت سایت خاطی با جریمه گوگل رو به رو شده و رتبه آن در نتایج با افت مواجه می شود. حتی در برخی مواقع ممکن است کلمه یا کلمات کلیدی آن از نتایج جستجو حذف شوند.

ابزار Disavow؛ گوگل برای رفع مشکل لینک های اسپم ابزاری کاربردی با عنوان Disavow را در اختیار سئو کار ها قرار می دهد

لینک‌ها یکی از مهم ترین فاکتور های سئو در گوگل هستند اگر این حرف را باور ندارید نگاهی به مهم ترین الگوریتم های گوگل بی اندازید، وقتی یک بک لینک به صورت غیر طبیعی یا برای اهداف سئو منفی (که معمولا توسط رقبا در راستای تخریب سایت رقیب ساخته می شوند) به صفحه ای داده می شود می تواند مشکل ساز باشد. گوگل برای رفع این مشکل ابزاری کاربردی با عنوان Disavow را در اختیار کارشناس سئو قرار می دهد تا توانایی حذف لینک های مخرب و اسپم را داشته باشند.

گوگل پنگوئن؛ آخرین الگوریتم گوگل که در تاریخ 24 ماه آپریل 2012 بر روی هسته گوگل قرار گرفت

گوگل پنگوئن نام آخرین الگوریتم گوگل می باشد که در تاریخ 24 ماه آپریل 2012 بر روی هسته گوگل قرار گرفت و به طور رسمی معرفی شد. وظیفه اصلی این الگوریتم مقابله با سایت های اسپمر و خاطی است که از روش های سئو کلاه سیاه برای لینک بیلدینگ استفاده می کنند. پنگوئن الگوریتمی بود که سایت های بسیاری را به پنالتی گوگل و حذف از نتایج جستجو دچار کرد و سایت های بسیاری را از صفحات آخر به اول و بالعکس از صفحات اول به آخر برد. مدتی پس از قطعی شدن نتایج حاصل از تغییرات الگوریتمی پنگوئن گوگل اعلام کرد که این الگوریتم نزدیک به 3 درصد از نتایج را تحت تاثیر خود قرار داده است. مهم ترین آپدیت این الگوریتم تا کنون آپدیت دوم بوده است که در تاریخ 25 می همان سال شروع به کار کرد و بیش از 10 درصد از نتایج جستجو کل گوگل را تحت تاثیر خود قرار داد!

گوگل دنس؛ گوگل تا به حال به طور مستقیم وجود چنین الگوریتمی را تایید و یا تکذیب نکرده است

گوگل تا به حال به طور مستقیم وجود چنین الگوریتمی را تایید و یا تکذیب نکرده است. الگوریتم گوگل دنس ممکن است رتبه یک سایت قدیمی تا سر حد مرگ پایین آورده و یک سایت جدید را جایگزین آن کند و یا به صورت بالعکس آن عمل کند یعنی رتبه قدیمی را بالا آورده و باعث بهبود سئو برای سایت جدید شود. همانطور که گفتیم مدارک زیادی از نحوه عملکرد این الگوریتم گوگل موجود نیست اما همین مدارک نشان می دهد که هدف گوگل از طراحی این اگوریتم ارائه شانس رتبه بهتر به تمامی وب سایت هاست، مخصوصا وب سایت های جدید.

سئو محتوا؛ نشر محتوا برای رسیدن به جامعه مورد هدف که در مسیر اهداف بازاریابی سایت یا برندی قرار دارد

به نشر محتوا برای رسیدن به جامعه مورد هدف که در مسیر اهداف بازاریابی سایت یا برندی قرار دارد بازاریابی محتوا گفته می شود. البته این تعریف ما از این نوع روش بازاریابی است! بازاریابی محتوا می تواند از هر زبانی که ان را تجربه کرده است تعریف متفاوتی داشته باشد اما ما سعی کردیم تا آشکار ترین آن را بگوییم.

دامین اتوریتی؛ می توان گفت در حال حاضر دامین اتوریتی و پیج اتوریتی جایگزین پیج رنک گوگل شده اند

با از کار افتادن پیج رنک گوگل دامین اتوریتی به قابل اعتماد ترین متریک ارزش گذاری قدرت سایت در بین سئوکاران تبدیل شده است. در واقع می توان گفت در حال حاضر دامین اتوریتی و پیج اتوریتی جایگزین پیج رنک گوگل شده اند.

سئو هاست؛ استفاده از هاست حرفه ای یکی از فاکتورهای مهم سئو تکنیکال است

هاست فضای میزبانی وب است که در هارد درایو سرور قرار میگیرد. سرور به شبکه اینترنت متصل است و استفاده از اطلاعات داخل آن را برای استفاده کنندگان مهیا می کند. در این شکی نیست که استفاده از هاست حرفه ای یکی از فاکتورهای مهم سئو تکنیکال سایت است اما به طور معمول استفاده از یک هاست حرفه ای از اهمیت چندانی برخوردار نیست اما هاست غیر استاندارد می تواند باعث به وجود آمدن سرور ارور، کاهش سرعت سایت و دیگر مشکلات شود.

سئو دامنه؛ بهترین راه برای راه اندازی سایتی قدرتمند انتخاب نام و آدرسی مناسب است

بهترین راه برای راه اندازی سایتی قدرتمند انتخاب نام و آدرسی مناسب است. آدرس مناسب دامنه در نهایت باید منجر به رضایت اول کاربر و دوم گوگل می شود اگر متوجه نشدید نگران نباشید، توضیح زیر را با دقت مطالعه کنید: با ذکر مثالی توضیح می دهیم: فرض کنید 2 دامنه با آدرس های متفاوت که قبلا تاریخچه ای در گوگل نداشتند در یک ساعت توسط دو نفر ثبت و ایندکس می شوند. هر دوی این دامنه ها از نظر محتوا و بک لینک پروفایل با یکدیگر برابرند و هر دو قصد کسب رتبه با یک عبارت کلیدی مشترک را دارند. تا به الان هر دو سایت امتیازی مساوی داشته و برتری نسبت به یکدیگر ندارند اما در هنگام ثبت دامنه اولی 1 سال و دومی 5 ساله ثبت می شود! در اینجاست که دامین دوم نسبت به دامین اول برتری پیدا می کند چرا که یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل میزان عمر دامنه است.

لینک نوفالو؛ نوفالو بودن لینک برای موتور جستجو به معنی عدم دنبال کردن پیوند است

نوفالو اتریبیوت HTML است که در تگ <a> به صورت Rel=”Nofollow” قرار می گیرد. نوفالو بودن لینک برای موتور جستجو به معنی عدم دنبال کردن پیوند است. ایده ابداع نوفالو در ابتدا برای جلوگیری از ارسال هرزنامه در وبلاگها پدید آمد. با در نظر گرفتن اینکه نظرات اسپم و هرز در کل انجمن ها و وبلاگ نویسی تأثیر گذاشته است، در اوایل سال 2005 مت کاتس از گوگل و جیسون شلن وبلاگ نویس راه حل نوفالو کردن لینک های خروجی غیر مرتبط را پیشنهاد دادند. جالب است بدانید که Nofollow از نظر قانونی یک اختراع محسوب شده و مخترع آن حق کپی رایت دارد!

سئو چیست؟ تعریف سئو از زبان سئو فاکس تاریخچه سئو از زمان پیدایش موتورهای جستجو آغاز شده و تا به امروز ادامه دارد اما سئو سایت برای گوگل و بینگ | SEO Definition

نتایج جستجوسئو چیست – آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو – متمم

در سلسله درسهای SEO چیست به عنوان زیرمجموعه ای از حوزه تجارت الکترونیک سایت متمم، می‌کوشیم جدای از آشنایی با موضوع بهینه سازی موتورهای جستجو بحث سئو و سایر.

سئو چیست؟ seo چیست؟ بهینه سازی سایت برای موتور جستجو

سئو چیست ؟ seo چیست ؟ سئو سایت یا بهینه سازی سایت برای کمک به رویت وب سایت در نتایج جستجو با هدف بهینه سازی موتور جستجو ایجاد شده است.

سئو چیست ؟ چرا باید به سئو سایت اهمیت بدهم؟ – وبسیما 

سئو چیست ؟ سئو مجموعه فعالیت هایی است که در طراحی سایت، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کنیم.

 

سئو چیست – آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو – متمم

در سلسله درسهای SEO چیست به عنوان زیرمجموعه ای از حوزه تجارت الکترونیک سایت متمم، می‌کوشیم جدای از آشنایی با موضوع بهینه سازی موتورهای جستجو بحث سئو و سایر.

سئو چیست؟ راهنمای گام به گام سئو سایت در 2021 | نردبان

7 days ago — سئو چیست؟ ⭐ بهینه سازی موتورهای جستجو یعنی چه؟ ⭐ اهمیت سئو و نکات مهم در سئو سایت را در اینجا بخوانید ✔️ فاکتورهای مهم در سئو و کسب رتبه …

 

سئو چیست ؟ + اهمیت SEO، کاربرد سئو و مزایای آن – ایران هاست 

Shahrivar 20, 1398 AP — SEO چیست و چه کاربردی دارد؟ در این مقاله در مورد تعریف سئو، اهمیت سئو و مزایای سئو سایت برای شما می گوییم و شما را با مفاهیم سئو آشنا می …

 

سئو چیست؟ هرآنچه لازم است از سئو بدانید [به همراه ویدئو] – مدیر وب

سئو چیست و چگونه ما را در یکسال ثروتمند می‌کند؟ – یک سایت چگونه در نتایج اولیه گوگل نمایش داده می‌شود؟ – سئو یا SEO چیست؟و چگونه گوگل با سئو به شما جایگاه …

 

سئو چیست و چه تاثیری در رشد یک کسب و کار آنلاین دارد؟

Ordibehesht 31, 1400 AP — اینجاست که سئو (SEO) یا بهینه سازی موتور جستجوگر مطرح می‌شود و برای بسیاری از افراد این سوال پیش می‌آید که در واقع سئو چیست و چگونه انجام می‌شود …

 

سئو چیست؟ – سازه اطلاعات سامان

 

سئو چیست؟ سئو سر واژه های بهینه سازی موتور جستجو است(Search Engine Optimization) و یک استراتژی است برای صاحبان وبسایت ها تا ترافیک بیشتری را به سایت خود جذب …

 

سئو چیست؟ مفهوم سئو از نظر متخصصین ایرانی و بین المللی

سئو چیست؟ سئو مفهومی به ظاهر ساده است ولی در بیان آن پیچیدگی های بسیاری وجود دارد. دانش سئو هر روز گسترده تر و عمیق تر از گذشته میشود و برای درک آن نیازمند …

 

سئو چیست؟ به زبان ساده همه چیز را در مورد seo یاد بگیرید!

سئو چیست؟ سئو یا SEO همان چیزی است که باعث میشود در زمان جستجو واژه “خرید موبایل” در گوگل، از میان چند هزار سایت فروشنده این محصول، سایت دیجی کالا یا …

 

سئو چیست؟ – آشنایی با مفهوم سئو از صفر تا صد – سئوف

Shahrivar 24, 1400 AP — ۱ سئو SEO چیست؟ ۲ کاربرد سئو; ۳ موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟ با پاسخ به این سوال مفهوم سئو را بهتر درک خواهید کرد.

 

سئو و بهینه سازی سایت – وب24

سئو چیست ؟ سئو سایت که واژه فارسی عبارت Search Engine Optimization است و به صورت مخفف به آن SEO می گویند، به معنی انجام تمام فرآیندهایی است که باعث می شود …

 

سئو چیست؟ هر آنچه در مورد سئو باید بدانید – مشاور سئو

معنی سئو چیست؟ حالا باید بدونیم معنی سئو چیه؟ ما الان میدونیم که سئو یک فرآیند بازاریابی به حساب میاد که باید برای سایت خودمون انجامش بدیم و با اون به سایت …

 

سئو چیست؟ خودتان سئوکار وب‌سایتتان باشید نه دیگران

سئو چیست؟ بیش از ۱۴ سال قبل یعنی در سال ۲۰۰۴، علمی به نام سئو (SEO) که مخفف سه کلمۀ Search Engine Optimization به معنی «بهینه‌سازی موتورهای جستجو» یا به …

 

seo چیست؟ – بهینه سازی سایت – چرا باید به سئو سایت اهمیت بدهم؟

این روزها جستجو ها در گوگل در مورد سئو و سئو چیست؟ بسیار زیاد شده است. نمونه عبارت هایی که توسط کاربران وب فارسی در این مورد سرچ می شود: بازاریابی سئو چیست …

 

سئو چیست؟ چرا باید سایت خود را سریعا سئو کنیم [آپدیت 2021]

Mordad 15, 1400 AP — سئو چیست و چگونه باعث قرارگیری سایت شما در صدر نتایج و درآمدهای … ۲۷ بهترین استراتژی ساخت بک لینک چیست; ۲۸ بهترین روش یادگیری سئو چیست؟

 

سئو چیست؟ راهنمای کامل و تکنیک‌ها + دانلود چک لیست SEO | نوین

Mordad 7, 1397 AP — سئو چیست و چه کارهایی برای سئو سایت باید انجام شود؟ آشنایی با انواع سئو، تکنیک‌ها، الگوریتم گوگل و تمام اصطلاحات SEO.

 

سئو چیست و چرا پر درآمدترین شغل اینترنتی دنیا است؟ – نیوسئو

Esfand 1, 1399 AP — سئو چیست و اینکه ماهیت و کاربرد seo چیست می تواند و درک اینکه معنا و مفهوم بهینه سازی سایت چیست به موفقیت آنلاین شما کمک زیادی خواهد کرد.

 

سئو چیست (SEO) و چه تاثیری در کسب و کار دارد؟ تعریف و …

Mordad 16, 1400 AP — سئو چیست ؟ در این مقاله به پاسخی جامع از پرسش سئو چیست میرسید و با تعریف سئو، اصول سئو و چگونگی تاثیر آن بر روی مشاغل آشنا می شوید.

 

سئو چیست؟| سئو سایت | بهینه سازی وب سایت | SEO – پونه مدیا

سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به معنی بالا بردن رتبه سایت در نتایج جستجوی طبیعی است. سئو باعث شناسایی بهتر کسب و کار شما به مشتریان میشود.

 

سئو (S.E.O) راهنمای جامع سئو سایت – آژانس تبلیغاتی شایگان

سئو چیست؟ شناخت اس.ای.او می تواند به شما کمک کند تا سایت خود را بهینه سازی کنید. برای انجام SEO سایت به روش صحیح کلیک کنید.

 

سئو چیست؟ تعریف سئو و بهترین منابع آموزش SEO کجاست؟ کدُ …

سئو چیست؟ تعریف سئو و بهترین منابع آموزش SEO کجاست؟ سئو مخفف Search engine optimization و به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو مثل گوگل، کدُ سئو …

 

سئو چیست؟ چرا SEO این قدر اهمیت دارد؟ – آکادمی آی تی

سئو در واقع یکی از زیر مجموعه‌های دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود که در موفقیت شما تاثیر بسزایی دارد؛ اما شاید برای شما سوال پیش بیاید که سئو چیست؟

 

سئو چیست و چرا ضرورت دارد؟ – تعریف seo کامل تر از ویکی پدیا!

تعریف سئو چیست و چرا اهمیت دارد؟ اصول، مراحل، روش و کاربرد آن در بازاریابی اینترنتی و جهت ارتقا در موتورهای جستجو را در این مقاله بخوانید.

 

سئو سایت – سئو چیست؟ – سئو – افزایش رتبه سایت -سئو ورد

سئو | SEO تخصصی ترین حوزه وب سایت است. … سئو سایت. سئو و بهینه سازی وب سایت | یافتن کلمات کلیدی | تحلیل وب مستر و آنالتیکس … سئو سایت چیست؟

 

سئو چیست؟ متخصص سئو کیست؟ استراتژی سئو چیست؟

سئو چیست؟ متخصص سئو کیست؟ استراتژی سئو چیست؟ سئو سایت چیست؟ بهینه سازی سایت به چه معناست؟ متخصص سئو کیست؟ مفهوم عملیاتی سئو چیست؟ سئو چیست؟

 

سئو چیست؟ اطلاعات شگفت انگیزی درباره سئو – آکادمی وبکیما

Shahrivar 1, 1400 AP — سئو چیست؟ سئو یا Search engine optimization که مخفف آن SEO است و به فارسی بهینه سازی برای موتور های جستجو ترجمه می شود، تمامی فرآیند هایی که …

 

سئو چیست؟ روش های افزایش رتبه سایت در گوگل

سئو چیست؟ این مقاله به منظور راهنمایی برای توصیف تمام جنبه های اصلی سئو طراحی شده است. از یافتن اصطلاحات و عباراتی (کلمات کلیدی) که میتوانند ترافیک مناسبی …

 

سئو چیست؟ راهنمای جامع و کامل سئو و تمام ترفندهای پنهان در آن

سئو چیست؟ می‌توانیم سئو را یک مجموعه از ترفندها و تکنیک‌های کاربردی و مهم برای تغییر دادن استراتژی وب سایت‌ها بدانیم. زیرا این فرآیند به ارائه پر اهمیت‌ترین …

 

سئو چیست؟ – SEO چیست؟ – بهینه‌سازی موتور جستجو – سئو سایت

سئوسئو چیست؟ چرا سئو سایت مهم است؟ – SEO مخفف چیست؟ – بهینه سازی موتورهای جستجو چیست؟ سئو چیست و چه کاربردی دارد؟

 

سئو چیست؟ راهنمای کامل SEO – رادزاد

سئو چیست؟ سئو به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجوست. سئو فرایندی قاعده مند است که موجب افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو گوگل، بینگ و سایر موتورهای …

 

سئو چیست؟راهنمای سئو به زبان ساده – اثر خاص

پس در ادامه با من همراه باشید. فهرست محتوا. سئو چیست (seo); اهمیت سئو برای کسب و کارها; چرا گوگل برای ما در …

 

سئو چیست ؟ بهینه سازی سایت یا Seo چیست و چرا برای تجارت …

سئو چیست ؟ بهینه سازی وب سایت چیست ؟! آموزش مسائل سئو و مخفف سئو به همراه شناسایی اهداف سئو و بهینه سازی سایت و علت مهم بودن SEO در تجارت.

 

سئو چیست؟ ( راهنمای جامع و کاربردی SEO) – آکادمی بهمنی

Mehr 16, 1400 AP — سئو (SEO) به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو گویند. یعنی سایت شما در یک موتور جستجو مثل گوگل در رتبه بهتری نسبت به رقبا قرار بگیرد.

 

سئو چیست؟ آموزش SEO سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو

با این تکنیک خواهید دانست سئو چیست ؟ آموزش SEO سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو برای ما چه مزایای دارد شما در حال خواندن مقاله سئو چیست د…

 

سئو چیست [ راهنمای کامل بهینه سازی موتور جستجو ] سئواینجا ❤️ 

سئو چیست ؟ هنر قرار گرفتن در ✓ رتبه های اول گوگل ✓ SEO یا بهینه سازی سایت برای موتور جستجو ⭐ سئو اینجا⭐ متخصص سئو تضمینی『 همه نکات مهم در این مقاله …

 

 

تعریف سئو چیست و چرا سئو سایت مهم است ؟ – بیلاود مارکتینگ

آموزش چگونه به زبان ساده سئو گوگل یاد بگیرم، تعریف سئو چیست چرا سئوسایت مهم, انواع تکنیک seo اصطلاحات بهینه سازی سایت مقاله سئووبسایت حرفه ای.

 

سئو (SEO) چیست؟و چه اهمیتی در بازاریابی دارد؟ – شرکت پردازش …

سئو یا بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو چیست؟ سئو(SEO) مخفف کلمات Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو است.

 

سئو چیست؟ و چه اهمیت و کاربردی در بازار آنلاین دارد؟ | میموس

سئو یا بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو چیست؟ سئو مخفف کلمات Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو است. از آنجا که گوگل بزرگ‌ترین …

 

سئو چیست؟ | 5 تکنیک عالی برای گرفتن رتبه یک در نتایج …

سئو چیست؟ سئو ( SEO ) مخفف عبارت (Search Engine Optimization) می باشد که به معنای بهینه سازی سایت. برای موتور های جستجو است.بهبود سئو نیازمند فرایند مستمری …

 

سئو چیست ؟ سئو سایت مطابق با الگوریتم ۲۰۲۱ گوگل – وبنا

سئو چیست؟ کلمه سئو مخفف Search Engine Optimization است. یعنی بهینه‌سازی برای موتورهای جست‌وجو. در نهایت می‌توانیم سئو را این گونه تعریف کنیم:.

 

آموزش سئو از صفر تا صد + تکنیک های حرفه ای – برتر آموز

5 days ago — سئو به زبان بسیار ساده یعنی جذب مشتری از طریق گوگل. حال ممکنه بپرسید سئو چیست و چطور میتونیم سئو را یاد بگیریم در این پست برتر آموز من به شما …

 

سئو چیست؟ چگونه سئو را افزایش دهیم؟ – وبزی

سئو چیست؟ SEO (Search Engine Optimization) یا بهبود موتورهای جستجو شامل تمام مواردی است که به شما کمک می‌کند تا در نتایج جستجو موتورهای جستجو مانند گوگل …

 

سئو چیست؟ | دیجی ویت

سئو چیست و چگونه کسب و کار شما را متحول میکند؟ در این مقاله سیر تا پیاز سئو را برای شما شرح داده ایم و انواع تکنیکهای سئو را بررسی کرده ایم.

 

سئو چیست؟ اهمیت و کاربرد SEO برای سایت

اما واقعا سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ بدون شک اگر حتی کمی در مباحث سئو وارد شده باشید می‌دانید در سال 2020، سئو فقط هزینه کردن و گرفتن رتبه در موتورهای …

 

تعریف سئو چیست چه کاربردها و مزایایی دارد؟ – کارمنتو 

Bahman 28, 1398 AP — با یکی دیگر از مطالب وبلاگ کارمنتو در خصوص سئوی وب سایت در خدمت شما هستیم. تعریف سئو یا بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) بسیار ساده به نظر …

 

سئو چیست؟ اهداف و مزایای SEO – گنجه هاست 

Bahman 28, 1399 AP — کسب و کارها برای این که بهتر دیده شوند به سئو احتیاج دارند. اما واقعاً سئو چیست و چگونه می‌تواند به افزایش ترافیک سایت کمک کند؟

 

سئو چیست | تعریف سئو در سال ۲۰۲۱

seo چیست؟ تعریف متفاوت از سئو سایت در سال ۲۰۲۱: با خواندن این مقاله خیلی ساده و آسان با تعریف سئو و بهینه سازی سایت آشنا می شوید. مفهوم سئو خیلی ساده است …

 

سئو چیست؟ با جادوی SEO بیشتر آشنا شوید! – همیار وب

Mordad 25, 1397 AP — سئو چیست؟ سئو به زبان ساده یعنی بهینه سازی سایت برای موتور جست و جو! در واقع سئو (SEO) مخفف عبارت Search Engine Optimization می باشد.

 

سئو چیست | کاربرد SEO چیست | همه چیز درباره سئو سایت

سئو چیست : سئو یا SEO مخفف کلمه Search Engine Optimization است که به معنی بهینه سازی سایت برای موتور جستجو است، بهینه سازی سایت برای موتور‌های جستجو مجموعه …

 

سئو چیست و چه تاثیری در کسب و کارهای اینترنتی دارد

سئو چیست : به مجموعه اقداماتی که با هدف بهبود رتبه سایت در نتایج موتورهای جستجوگر صورت می گیرد، سئو گفته می شود. جستجوگر گوگل در کشور ما و اغلب کشورهای دنیا …

 

سئو چیست؟ | seo چیست؟ | بهینه سازی سایت چیست؟ – لیداوب

اهداف سئو چیست؟ سئو. هدف اصلی و نهایی سئو کمک به وبسایت‌ها برای رسیدن به رتبه بالاتر در موتورهای جستجو است. این کار باعث افزایش ارتباط بین صفحات …

 

سئو (SEO) چیست؟ راهنمای جامع و ساده از فرآیند سئو سایت | نردوما

در این مقاله به این می‌پردازیم که سئو چیست و چرا تمامی کسب و کارها نیاز به سئو سایت دارند! در ادامه با فرآیند صحیح بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر (SEO) …

 

سئو چیست و چگونه یک سایت را سئو کنیم؟ | الو کانتنت

سئو چیست؟ SEO مخفف بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو است. سئو سایت شامل افزایش ترافیک ارگانیک در نتایج جستجو برای وبسایت است.

 

سئو چیست؟ چه اهمیتی در بازار آنلاین دارد؟ – جت

Dey 23, 1398 AP — سئو چیست؟چه کاربردی دارد؟ بهینه‌سازی موتور جستجو یا سئو (SEO) به رفع اشکالات سایت در جهت بهبود رتبه آن در فهرست نتایج جستجوی گوگل گفته …

 

سئو چیست؟ چرا SEO مهم است؟ – دانیال طاهری فر

Dey 6, 1399 AP — سئو چیست؟ SEO خلاصه شده عبارت Search Engine Optimization است که به معنای بهینه سازی (برای) موتورهای جست و جو است. در این مقاله با سئو بیشتر …

سئو چیست و چگونه کار می‌کند؟ – ادنگاه

Dey 7, 1398 AP — دوست دارید بدونید سئو چیه و چطور کار می‌‌کنه؟ ما این راهنمای ساده‌ی سئو را برای شما نوشتیم. یکی از سوالات متداولی که ما در ادنگاه از مشتریان …

 

سئو چیست؟ چه کاربردی دارد؟ – کلیک سایت

سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، بمنظور بهبود عملکرد سایت شما براساس استاندارهای موتورهای جستجو و جذب بازدیدکنندگان …

 

سئو چیست؟ بهینه سازی اصولی وبسایت و روش های انجام آن | رشدانا

Azar 23, 1399 AP — سئو چیست؟ چرا باید سایت های خود را برای موتور های جستجو بهینه سازی کنیم؟ بازاریابی به روش سئو چه تاثیری در رشد کسب و کار ما دارد؟

 

سئو چیست – چرا به سئو نیاز داریم – چگونه آنرا بیاموزیم – آکادمی …

Mordad 2, 1399 AP — سئو چیست؟ 186. به اشتراک گذاری. سئو یا SEO که کوتاه شده عبارت Search Engine Optimization است که به معنای بهینه سازی موتور های جستجو بوده و …

 

سئو چیست و چرا اهمیّت دارد؟ – پرتال

Esfand 18, 1397 AP — چرا اصلا سئو باید برای من و کسب و کارم مهم باشد؟ سئو چه روش‌هایی دارد؟ … چه رابطه‌ای بین سئو و محتوای من وجود دارد؟ سئو به زبان ساده چیست؟

 

سئو چیست؟ راهنمای جامع آشنایی با مراحل سئو سایت – راست چین

Ordibehesht 26, 1400 AP — سئو چیست؟ SEO به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوست و نیاز دارید تا از انواع سئو شامل سئو داخلی، سئو خارجی و تکنیکال استفاده کنید.

 

سئو چیست و چه کاربردی دارد | انواع سئو (SEO) چیست – شرکت …

اگر نمی دانید سئو چیست و چه کاربردی دارد حتما مقاله انواع سئو (SEO) چیست را تا انتها بخوانید. همه چیز درباره سئو در این مقاله توضیح داده شده است.

 

سئو چیست؟ مفهموم و تعریف سئو سایت چیست ؟ (seo چیست؟)

مفهوم و تعریف سئو چیست؟ واژه SEO که مخفف کلمه Search Engine Optimization که به فارسی سئو نوشته میشود در واقع به معنای بهینه سازی سایت بر روی موتور جستجوی گوگل …

 

سئو سایت چیست؟ آموزش سئو به زبان ساده – اپلیکیشن ذهن

Bahman 1, 1399 AP — بعید است که در دنیای بازاریابی محتوا کار کرده باشید اما از سئو چیزی ندانید. اگر دوست دارید با سئو و تمام مفاهیم تخصصی آن آشنا شوید با ما …

 

سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ | seo یک چاقوی دو لبه‌ی خطرناک!

Farvardin 5, 1398 AP — مفهوم سئو چیست و چه کاربرد و اهمیتی دارد؟ تعریف سئو به زبان ساده و… عباراتی که این روزها در اینترنت زیاد جستجو می‌شوند.

 

سئو چیست؟ seo چیست؟ دسته بندی سئو 2020 | سئو سامان

سئو (seo) چیست؟ سئو به مجموعه فرآیندهایی گفته می شود که در طی آن سایت برای استفاده کاربر بهینه می شود سئو به 3 دسته بندی سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال …

 

سئو (بهینه‌سازی موتور جستجو) چیست و چرا اهمیت دارد؟

Tir 9, 1400 AP — بهینه‌‎سازی موتور جستجو (سئو) عمل افزایش کمیت و کیفیت ترافیک وب‎سایت از طریق نتایج جستجو است. در این مطلب با این مفهوم بیشتر آشنا می‌شویم.

 

SEO چیست + فیلم کوتاه با موضوع سئو چگونه کار میکند – میزفا

Farvardin 30, 1396 AP — سئو چیست. SEO چه معنا دارد؟ این عبارت مخفف Search Engine Optimization می‌باشد و ما در این مقاله سعی خواهیم کرد به شکل کامل SEO را به زبان …

 

سئو چیست؟ – چه طور می توان با SEO درآمد کسب کرد؟ – دارالفنون ری

در پی کسب درآمد از طریق سئو هستید؟ … با ما همراه باشید تا ببنید سئو چیست . … SEO یا سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization است، این عمل با هدف افزایش …

سئو یا SEO چیست؟ چرا سئو برای سایت ما مهم است؟ – میهن وردپرس

Mehr 15, 1397 AP — سئو چیست؟ سئو یا seo مخفف search engine optimization به معنای بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجوگر است. پروسه سئو به معنای دریافت بازدید …

 

سئو یا SEO چیست؟ – مدیر سبز

Mehr 9, 1399 AP — سئو مخفف «بهینه‌سازی موتور جستجو» است. در این روش صفحات وب را به شکلی بهینه می‌کنید تا در نتایج جستجوی گوگل رتبه بالایی کسب کنند.

 

سئو چیست؟ به زبان ساده

Azar 26, 1398 AP — سئو چیست؟ سئو سایت، فرآیند بهینه سازی محتوای آنلاین شماست به طوری که موتور جستجو دوست دارد آنرا به عنوان نتیجه برتر برای جستجوی یک کلمه …

 

سئو یا SEO چیست و چرا برای کسب‌وکارتان مهم است؟ – چطور

سئو چیست؟ سئو به روش‌هایی اشاره دارد که برای بهبود جایگاه وب‌سایت در نتایج جستجوی صفحات موتور‌ جستجو در سایت‌هایی مانند گوگل، یاهو یا بینگ استفاده می‌شوند.

 

سئو چیست ؟ چرا بهینه سازی کنیم – پیشگامان دامنه فناوری

سئو چیست ؟ کلمه ی SEO تشکیل شده و مخفف کلمه ی Search Engine Optimize به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد که اصطلاح اصلی آن همان سئو و یا SEO است.

سئو ( SEO ) چیست و چگونه کار می کند ؟ – Mimtechmagazine

Bahman 23, 1398 AP — سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد . SEO شامل ایجاد تغییراتی در …

سئو چیست – تعریف سئو وب سایت – نحوه کار موتورهای جستجوگر

Khordad 7, 1397 AP — اگر می خواهید بدانید که سئو چیست و چگونه سئو برای گوگل انجام می شود پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را مطالعه نمایید و مطالب پیشنهادی آنرا …

سئو (seo) چیست و چرا به سئو کار نیاز دارید؟ – مجله شبکه

Mehr 26, 1397 AP — بی‌مقدمه برویم سر اصل مطلب: اگر سایت دارید و روی سئوی آن کار نکردید، اگر درفکر طراحی سایت هستید و نمی‌دانید سئو چیست و اگر قصد کوچ از کسب و …

سئو چیست – دیجیتال مارکتینگ | wikidemy

در سئو چیست می خواهیم در مورد مطالب اولیه و پیدایش سئو صحبت کنیم. مقاله تنها به عنوان یک عامل نمی تواند، بر روی رتبه و بازدهی سایت تاثیر گذارد، بلکه مهمترین …

سئو چیست – مدرسه کسب و کار آیا

Mordad 14, 1397 AP — سئو چیست؟ سئو SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization و یکی از روشهای متداول دیجیتال مارکتینگ در جهت بهینه سازی وب سایت برای موتورهای …

عنوان سئو چیست – کافه یاب

Khordad 11, 1400 AP — سئو چیست ؟ مفهوم سئو فقط مربوط به موتورهای جستجو نیست بلکه مناسب سازی سایت برای بازدیدکنندگان نیز از فاکتورهای اصلی آن میباشد.

 

سئو چیست؟ – همه چیز درباره سئو سایت (seo) به زبان ساده – سفینه

سئو چیستسئو مخفف Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و بخصوص گوگل است. سئو سایت به شما کمک می‌کند، جایگاه مناسبی در …

 

سئو چیست ؟ ( Seo چیست ) – طراحی سایت

سئو چیست ؟ ( Seo چیست ؟) عبارت سئو یا Seo مخفف Search engine optimization به معنی بهینه سازی موتور جستجو و در اصطلاح به معنی بهینه سازی وب سایت برای …

سئو چیست و چرا اهمیت دارد؟ – طراحی و تبلیغات سپهر پلاس

Mehr 10, 1398 AP — سئو چیست؟ به فعالیت هایی که هر وب سایتی برای کسب بهترین رتبه و جایگاه تو صفحات اول گوگل انجام میده سئو سایت گفته میشه.

سئو چیست ؟ مفهوم سئو سایت (SEO) واقعا چیست ؟ – تک سئو

سئو چیست به زبان ساده توضیح داده ایم که seo چیست و چه کاربردی دارد که سایت ها از ان برای افزایش فروش استفاده می‌کنند در این مقاله همه چیز درباره سئو را …

سئو چیست و چرا باید سایت خود را سئو کنیم؟ – آراد برندینگ

Khordad 10, 1398 AP — سئو چیست؟ سئو یا SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی موتور جستجو می باشد که با استفاده از سئو می توانید حجم کلیک های …

 

سئو سایت چیست؟ تعریف و مفهوم (SEO) چیست؟ ⋆ سئو روز آکادمی

سئو سایت چیست؟ سئو یا (SEO) مخفف کلمه Search Engine Optimization است. فارسی آن می شود: بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو. مانند موتور سرچ گوگل.

 

سئو SEO چیست و چگونه انجام می شود؟ | نئو مارکت

اس ای او (S.E.O) مخفف “بهینه سازی برای موتور جستجو” می باشد (Search Engine Optimization) که در ایران با نام “سئو” شناخته شده است و به آن بهینه سازی وب سایت …

اصول سئو در مقاله نویسی چیست؟ نکات SEO برای … – isiArticles

سئو چیست و چرا رعایت اصول سئو در مقاله نویسی مهم است؟ بهینه‌ سازی موتور جستجو (Search Engine Optimization) که به ‌اختصار سئو (SEO) نامی‌ده می‌شود، روندی …

سئو چیست - قرارداد سئو - سئو کلاه خاکستری - فایل Robots.txt - موتور جستجو - چگالی کلمات کلیدی - مزرعه لینک - آنالیز سئو سایت - پروپوزال سئو - سئو کلاه سفید - بک لینک چیست - شرکت سئو - گوگل بات - تکنیک های سئو - لینک شکسته - سرعت سایت در سئو - توضیحات متا - نرخ کلیک - سندباکس گوگل - کلمات کلیدی طولانی - الگوریتم رنک برین - انکر تکست - الگوریتم پاندا گوگل - تگ عنوان - سئو تکنیکال - ریدایرکت - سفارش سئو - خدمات تولید محتوا - سئو داخلی - سئو خارجی - ابزار سئو - مشاوره سئو - لینک بیلدینگ - برندینگ در سئو - لوکال سئو - قیمت سئو سئو وردپرس - کتاب سئو - لینک سازی - اخبار سئو - تگ H1 - شروع سئو - مقالات سئو - مت کاتس: تولید محتوا یا ساخت لینک کدام در سئو مهم تر است - جدول تناوبی فاکتورهای سئو - سوشیال مارکتینگ - پنالتی گوگل - آموزش Disavow - رتبه کلمات کلیدی در گوگل - Majestic الگوریتم گوگل پنگوئن - ثبت سایت در بینگ - الگوریتم گوگل دنس آموزش سئو محتوا - دامین اتوریتی - ثبت سایت در گوگل - تگ و متا تگ های مهم سئو - تاثیر هاست بر سئو - سئو دامنه - لینک نوفالو

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی